Thursday, April 6, 2017

Testimoni Perokok Tegar Berhenti Dengan Vivix Shaklee

Apabila merokok sudah menjadi tabiat zaman berzaman, amatlah sukar untuk seseorang meninggalkan ketagihan merokok. Mungkin anda pernah berjumpa dengan orang sekeliling yang berusaha berhenti merokok tapi masih lagi gagal. Disini saya ingin berkongsi dengan anda tentang VIVIX SHAKLEE yang dapat membantu seorang perokok tegar berhenti merokok tanpa ada masalah kesihatan yang lain.

mesti ada yang tertanya-tanya kan...

BAGAIMANA VIVIX SHAKLEE DAPAT MEMBANTU MENGURANGKAN KETAGIHAN MEROKOK?




1. Vivix mendetox nikotin dari dalam darah, organ dan otak. Bila nikotin dah takde, rasa ketagih badan nak nikotin pon hilang.

2. Orang merokok merasakan satu "feeling" apabila dia menghisap rokok. Sebab itulah apabila dia berhenti menghisap rokok, otak dan badan akan rasa lain macam dan seolah-olah memangil-manggil untuk dia hisap rokok balik. Vivix dapat memgurangkan rasa "feeling" tersebut , sebab itu bila dia minum Vivix dia tidak akan rasa untuk merokok.

3. Vivix mengurangkan simptom withdrawal apabila berhenti merokok. Simptom withdrawal ni teruk juga bagi sesetengah orang. Sebab itu, ramai orang yang berhenti merokok secara tiba-tiba mendapat pelbagai penyakit. Hal ini kerana badan dia " terkejut" dengan keadaan dia tidak biasa ( takde sumber nikotin).



JOM TONTON VIDEO INI. 



"Rokok rasa kelat dan tak sedap lepas ambil Vivix"


ANTARA TESTIMONI BERHENTI MEROKOK DENGAN VIVIX :



Sekiranya anda ingin mendapatkan VIVIX , boleh klik di esell di bawah ini
 untuk terus order atau jika ada sebarang masalah ,
boleh terus berhubung dengan saya di talian 0145010786.







Wednesday, April 5, 2017

Cara Daftar Ahli Shaklee Secara Percuma


YA , BETUL! Daftar keahlian Shaklee secara PERCUMA!

bila dengar pasal FREE , konpem ramai yang tertarik nak tahu macam mana nak dapatkan FREE MEMBERSHIP kan?
jom tengok. macam mana cara untuk dapatkan keahlian Shaklee secara percuma.

Dalam entry kali ini, saya akan kongsikan dengan anda :

1. Cara Daftar Ahli Shaklee Secara Percuma
2. Kenapa Wajib Daftar Ahli Shaklee Dengan Saya ?

BAGAIMANA CARA DAFTAR AHLI SHAKLEE ?

Ada 2 cara untuk menjadi Ahli Shaklee.

1. Daftar Ahli Dengan YURAN KEAHLIAN RM 68.90 + POSTAGE RM 10.60 

biasanya, untuk daftar ahli, setiap orang dikenakan membayar yuran keahlian sebanyak RM68.90 dan kos pos iaitu RM 10.60. Dan setelah itu, pihak HQ Shaklee akan poskan satu kit bag shaklee seperti gambar di bawah terus ke alamat rumah anda. Dalam kit bag shaklee ni , anda akan dapat buku produk, senarai harga produk shaklee, buku sejarah mengenai shaklee , penerangan mengenai sistem shaklee dan lain-lain.


Yuran keahlian ini memang telah ditetapkan oleh pihak Shaklee. Dengan menjadi ahli shaklee, anda akan mendapat diskaun sebanyak 15-20% dengan setiap pembelian produk. 
sangat berbaloi-baloi!! :)

2. DAFTAR AHLI SECARA PERCUMA ( Pembelian Produk RM 650 ++)

Bagaimana cara untuk dapatkan keahlian percuma? Mudah sahaja caranya. Jika anda membeli produk shaklee sebanyak RM 650++ ( harga ahli) , anda layak mendapat free membership. Kalau anda rasa terlalu banyak untuk membeli produk shaklee sehingga RM650++ , anda boleh kumpul order bersama ahli keluarga, kawan-kawan atau jiran tetangga untuk cukupkan pembelian RM650 untuk melayakkan diri anda mendapat free membership. 

ATAU dengan cara :

  • pembelian 2 botol VIVIX untuk mendapat FREE MEMBERSHIP
dan paling best lagi , bukan sahaja anda dapat keahlian secara PERCUMA , anda juga akan dapat cash bonus RM35 dari shaklee. bestkan? dah jimat , berbaloi-baloi pulak tu! :)



KENAPA WAJIB DAFTAR AHLI SHAKLEE DENGAN SAYA?


1. DAH BELI VITAMIN TAPI TAK TAHU CARA MAKAN YANG BETUL. 

Kes ni dah banyak terjadi kat luar sana. Jadi saya ingin kongsikan supaya anda tidak jadi seperti mereka yang tidak tahu cara nak makan vitamin dengan betul. Biasanya mereka ini membeli di stokis atau kedai-kedai yang menjual shaklee , tapi tidak diconsult cara makan dengan betul. Buat pengetahuan anda, cara makan di botol-botol shaklee hanya general pada masalah tertentu sahaja.. Sebab itu, anda wajib dapatkan produk shaklee dengan pengedar shaklee yang sah berdaftar supaya anda dapat di guide sepenuhnya berkaitan masalah kesihatan. Jaga-jaga, penting untuk kita tahu cara makan yang betul dan produk yang masuk ke dalam badan kita. 

Sekiranya , anda berdaftar dengan saya , 100% saya akan consult cara makan yang betul dan sebarang masalah yang anda hadapi sepanjang mengamalkan produk shaklee akan dirujuk terus ke pakar nutrisi. 

2. NAK BUAT BISNES TAPI TAK RETI SEBAB TAKDE SIAPA GUIDE.

Bagi anda yang sudah menjadi ahli shaklee, anda juga boleh berbisnes untuk menambah income bulanan. Sebab itu pentingnya , anda berdaftar ahli shaklee dengan pengedar shaklee yang sah dan bertauliah seperti saya. 

Sekiranya anda berminat untuk berbisnes shaklee, anda tidak perlu risau lagi sebab saya sendiri akan guide anda dari A-Z dan anda juga akan dimasukkan ke dalam group bisnes yang mana dalam group tu anda akan dikelilingi orang-orang positif yang sama-sama ingin berjaya dalam bsines. BEST KE BEST? 

 RUGI KALAU ANDA TIDAK BERDAFTAR AHLI SHAKLEE DENGAN SAYA TAU ! :)

macam mana? 

BERMINAT UNTUK DAFTAR AHLI DENGAN SAYA?














Perkara Penting Wajib Diketahui Customer Sebelum Menjadi Ahli Shaklee

Ramai yang kata , kalau dah jadi Ahli Shaklee wajib ke berbisnes?


Ehem, saya betulkan statement ni ye. Sebenarnya tak wajib pon berbisnes once korang dah jadi Ahli Shaklee. Biasanya orang mendaftar jadi Ahli Shaklee untuk dapatkan harga ahli yang lebih murah dan jimat dari biasa. Jimat ker? Of coz lah jimat tau sebab dapat 15-20% diskaun setiap pembelian produk shaklee. Sama lah macam korang pi Tesco atau Zemart , mesti korang nak jadi ahli kan untuk dapat kan point atau bonus bulanan. Same goes to shaklee tooo. hehe.

Tapiii, kalau korang nak berbisnes pon sangat-sangat dialu-alukan tau!



Dah jadi Ahli Shaklee, wajib ke buat pembelian setiap bulan?

Tidak. Anda boleh beli bila-bila masa yang anda nak. Tiada pembelian minima yang dikenakan setiap bulan. Cumanya sekarang Shaklee dah ketatkan prosedur keahlian dan update sistem. So, mana -mana ahli shaklee yang tidak aktif (tidak membeli sebarang produk ) lebih dari setahun, maka keahlian akan diterminate. Ini untuk mengelakkan lambakan ahli shaklee yang tak aktif dalam sistem.
Jadi, kalau anda rasa tak nak membeli apa-apa bulan tu, boleh lah offer pada ahli keluarga untuk pakai id keahlian anda supaya kekal aktif.


Kalau saya nak buat bisnes Shaklee , boleh ke?

Boleh sangat! Lagipon takde apa-apa bayaran untuk buat bisnes Shaklee asalkan anda dah jadi ahli shaklee. Untung sangat sebab banyak kelas -kelas yang Shaklee anjurkan secara percuma tau!

Lagi best, kalau berdaftar dengan group kami, anda akan diguide dari zero hingga mahir secara percuma! Tinggal anda nak pilih je sama ada nak online ataupon offline.Contact je 0145010786 untuk tahu lebih lanjut.

Macam mana nak daftar ahli dengan group kami?

Senang je , anda boleh pilih sama ada nak daftar secara online atau hubungi saya di talian 0145010786







Pengedar Shaklee Seremban Untuk Perkhidmatan COD ( Cash On Delivery)

Bagi anda yang inginkan mendapatkan perkhidmatan COD ( Cash On Delivery) di sekitar kawasan Seremban, Negeri Sembilan, bolehlah terus berhubung dengan saya , Puan Dieyla di talian 0145010786.


Cara lain untuk menghubungi Pengedar Shaklee Seremban :
1. Whatsapp ke no 0145010786
3. Instagram : superstardieyla


APA KELEBIHAN JIKA ANDA MENDAPATKAN SUPPLEMEN DARI PENGEDAR SHAKLEE YANG SAH?

1. Anda akan mendapat konsultasi percuma dari seorang pengedar Shaklee yang mempunyai ilmu mengenai produk Shaklee.
2. Anda akan dicadangkan vitamin yang paling tepat dan sesuai dengan masalah yang dihadapi.
3. Vitamin akan sampai terus ke lokasi yang dijanjikan.
4. Pembayaran dibuat setelah anda mendapat barang.






SAYA MERUPAKAN PENGEDAR SHAKLEE SEREMBAN DAN PENGAMAL VITAMIN SHAKLEE SEJAK 2015.

Saya sendiri telah menggunakan produk Shaklee sejak berkahwin pada September 2015 sehingga kini. Bermula dengan penjagaan dalaman untuk ikhtiar mengandung dan saya teruskan pengambilan vitamin Shaklee dari trimester pertama sehingga saat melahirkan. Dan saya juga akan teruskan untuk berpantang tak lama lagi.

Alhamdulillah, banyak kesan positif dalam kesihatan saya dan saya bersedia untuk  berkongsi pengalaman dengan anda yang ingin menggunakan produk Shaklee. Jika ada sebarang pertanyaan dan masalah, boleh lah terus hubungi saya 0145010786. 


JOM BERSHAKLEE :)
hidup sihat , keluarga bahagia.






Monday, April 3, 2017

Ikhtiar Hamil Dengan Vivix Shaklee

Assalamualaikum dan selamat petang. 
Harini nak cerita pasal kehamilan.Bila bercakap soal kehamilan, pasti ianya sesuatu yang amat menggembirakan oleh pasangan yang baru berkahwin. Tapi ada juga sesetengah pasangan masih menanti kehadiran cahaya mata walaupon sudah bertahun-tahun berkahwin. 




Kisah Kehamilan dengan VIVIX SHAKLEE. 

Siapa yang tak kenal dengan Master Nana yang ikhtiar dengan VIVIX setelah 3 tahun berkahwin tapi masih belum dikurniakan zuriat. Memang jenuh nak menjawab pertanyaan orang sekeliling kenapa masih belum dikurniakan zuriat kerana rezeki anak hanya KUASA ALLAH. 
Tapi tak salah untuk kita berusaha dan berikhtiar supaya dikurniakan zuriat.

Berkat usaha Master Nana dan juga suami nya mengamalkan VIVIX, Alhamdulillah beliau kini sudah pon mempunyai seorang cahaya mata yang lebih mesra di panggil YAYA. 




" VIVIX ni bagi nana sangat terbaik untuk apa apa jua masalah. Vivix membantu membetulkan DNA dan SEL sekaligus memperbaiki kerosakan pada organ badan. Bila organ sihat, Insyallah mudah nak conceive dan organ persenyawaan termasuk sekali lah.. Bila OVARI sihat , akan menghasilkan telur yang berkualiti , hormon pon cantik je.  Bila rahim sihat, Insyallah mudah nak lekat dan once bila dah lekat, rahim akan kuat untuk pegang baby" - Master Nana-


Selain itu, ESP , VITALEA , BCOMPLEX, VITAMIN C juga turut penting untuk keperluan nutrisi si ibu dan anak sepanjang kehamilan.




" ESP PROTEIN SOYA pula bagi nana sangat penting untuk menguatkan otot rahim supaya kukuh ' memegang' baby andai terjadinya persenyawaan"

" VITALEA & Bcomplex pula mengandungi acid folic yang umum ketahui sangat bagus untuk kuatkan rahim serta mengelak kecacatan pada janin once dah tersenyawa nanti."

" VITAMIN C pula penting untuk kuatkan sistem imun kita sepanjang proses mengandung"

Bagi anda yang sedang merancang untuk hamil, dan berusaha untuk TTC tetapi pernah mengalami keguguran, percayalah , anda kemungkinan besar tiada masalah kesuburan cumanya mungkin rahim anda tidak kuat untuk 'memegang' baby. 


Ini adalah kisah realiti Master Nana yang saya kongsikan. Saya berharap anda yang masih merancang dan berusaha inginkan zuriat boleh lah mencuba dengan Vitamin SHAKLEE ni.

insyallah, bila nutrisi dalam badan kita cukup dan sihat , organ pon sihat , persenyawaan itu akan berlaku.
apa pon, jangan lupa untuk berdoa dan bertawakal kepada Allah yang MAHA PEMBERI REZEKI.


jika anda inginkan produk shaklee serta konsultasi special dari saya ,
pm 0145010786 untuk saya bantu :)