Thursday, August 2, 2018

Promosi VIVIX Ogos 2018

Assalamualaikum semua! Rinduu nak berblogging kat sini.hehe. Doakan saya rajin untuk update blog ni ye.Blog ni saya tulis santai-santai je untuk berkongsi cerita mengenai shaklee dan resepi masakan sebab this is my favourite. hehe

Ok, bulan Ogos ni, Shaklee ada buat promosi best untuk anda yang ingin ikhtiar masalah kesihatan dengan Shaklee. Promosi kali ni memang sangat jimat dan insyallah dapat membantu anda yang ingin membeli VIVIX. 

Semua orang tahu, harga VIVIX memang mahal tapi jangan terkejut kerana VIVIX antara produk yang sangat laku untuk orang yang mempunyai masalah kesihatan yang kronik. Insyallah selagi kita usaha, selagi tu ada jalan untuk kita kembali sihat dengan izinNYA. Jadi jangan rasa membazir pula sebab produk shaklee bukan produk cap ayam yang baru di pasaran. Shaklee dah lama di pasaran dan mempunyai permintaan yang sangat tingi sehingga hari ini. Insyallah terbukti berkesan untuk anda yang ingin berikhtiar.

PROMOSI VIVIX 2018

Memandangkan GST dah takde, jadi harga vivix dah sangat murah! :)

jom beli VIVIX sekarang!


BELI 2 BOTOL VIVIX , DAPAT DISKAUN 5%!

Apa keistimewaan yang bakal anda dapat jika anda grab promo ni?

- Automatik PERCUMA keahlian ( Jimat RM75)
- Dapat CASH BONUS dari Shaklee (RM38)
- Dapat konsultasi dan cara makan yang betul
- Dapat bimbingan pakar nutrisi dan doktor berpengalaman
- Dapat jimat RM180 dari harga biasa

wow! best ke best?



BELI 6 BOTOL VIVIX, DAPAT FREE 1 BOTOL VIVIX LAGI! 

Apa keistimewaan yang bakal anda dapat jika anda grab promo ni?

- Automatik PERCUMA keahlian ( Jimat RM75)
- Dapat CASH BONUS dari Shaklee (lebih kurang RM200)
- Dapat konsultasi dan cara makan yang betul
- Dapat bimbingan pakar nutrisi dan doktor berpengalaman
- Dapat jimat RM570 dari harga biasa
- Dapat FREE SEBOTOL VIVIX



Mungkin ramai orang tanya betul ke VIVIX ni bagus? 

Ya insyallah.. VIVIX mempunyai kandungan antioksidan paling kuat yang
 mampu membaiki sel-sel yang dah rosak dalam badan. Bila sel dalam badan banyak 
yang dah rosak, sangat mudah penyakit datang. Jadi, Vivix bertindak untuk melindungi
 sel dari radikal bebas. 



Antara testimoni customer yang amalkan VIVIX.
Doktor kata SHAKLEE MEMANG BAGUS.


ANTARA TESTIMONI CUSTOMER.

APA KATA MEREKA...




Sekiranya anda ingin mendapatkan VIVIX, anda boleh terus hubungi Cik Dila
 atau mana-mana pengedar team #superstarzfamily kerana team kami mendapat bimbingan 
terus dari pakar nutrisi dan doktor berpengalaman serta pengetahuan produk 20 tahun.

Pastikan anda dapatkan konsultasi dari team kami supaya anda mendapat
 vitamin shaklee yang sesuai dengan masalah anda.

Klik : Daftar Ahli untuk dapatkan produk shaklee dengan harga lebih jimat
No ID :1211873


Post a Comment