Tuesday, September 19, 2017

Pengedar Shaklee Seremban Yang Aktif

Assalamualaikum semua. terima kasih kerana sudi berkunjung di blog Cik Dila ni. Harini Cik Dila nak kenalkan sikit diri Cik Dila supaya kawan-kawan blogger Cik Dila kenal. hehe. Walaupon tak bersua muka , tapi kenal di alam maya pon boleh kan.

Cik Dila merupakan Pengedar Shaklee Seremban yang aktif. Sejak kahwin, Cik Dila memulakan bisnes Shaklee kerana ianya sangat mudah dan sangat sesuai untuk para surirumah macam Cik Dila ni. Sepanjang Cik Dila bekecimpung dalam  bisnes Shaklee ni, makin ramai yang nak COD ke rumah. Sejak itu, Cik Dila tanam niat untuk buat stok kat rumah supaya customer dapat barang dengan cepat serta servis terpantas dari Cik Dila.
gambar terkini, no edit tau. hehe 


Kenapa Kena Beli Shaklee Dengan Cik Dila?

1. Cik Dila merupakan ahli team #SuperStarzFamily di bawah naungan Master Salwa yang mempunyai pengalaman 20 tahun di dalam Shaklee. Jadi, segala ilmu mengenai produk Cik Dila belajar dari beliau supaya Cik Dila experts untuk bantu ramai orang dengan Shaklee bukan takat menjual je.

2. Team #SuperStarzFamily mendapat bimbingan terus dari pakar nutrisi serta doktor berpengalaman. Jadinya konsultasi Cik Dila bukan main taram aje tapi segala ilmu mengenai produk Shaklee Cik Dila dapat dari pakar nutrisi dan masalah yang dihadapi oleh pelanggan pon akan dirujuk kepada pakar nutrisi untuk mendapatkan vitamin Shaklee yang sesuai dan dapat bantu menyelesaikan masalah pelanggan Cik Dila.

3. Cara makan yang betul Cik Dila akan bagi setelah barang sampai ke tangan anda. Ini eksklusif untuk pelanggan Cik Dila aje supaya pelanggan Cik Dila mendapat kesan yang terbaik dengan vitamin Shaklee.

4. Cik Dila juga akan follow up customer yang beli dengan Cik Dila untuk tujuan agar pelanggan mendapat kesan yang diidamkan serta didedahkan ilmu pengetahuan mengenai produk yang dimakan.

Jadinya ,bagi anda yang mencaru-cari produk Shaklee untuk kesihatan jangka panjang 
boleh lah hubungi Cik Dila untuk POS ataupon COD ye. 

klik : Daftar Ahli untuk mendapatkan produk Shaklee dengan harga lebih jimat.

No ID : 1211873No comments: