Wednesday, September 27, 2017

Harga Set Kurus Shaklee


Bila cakap soal kurus,  Cik Dila tahu ramai orang kat luar sana tercari- cari produk yang selamat untuk bantu menguruskan badan. Tapi kebanyakkan orang " nak kurus dengan cepat " dan nak
 " produk murah". Bahaya tau jika hanya mengambil kira 2 perkara ini je untuk bantu selesaikan masalah kita. Jadi ,Cik Dila nak kongsikan bagaimana cara nak dapatkan produk yang dijamin selamat, bebas bahan kimia dan berkesan sampai anda sendiri puas hati. 

Sebenarnya,  Shaklee tidak lah mahal setanding dengan kesihatan kita. Lagi pula kebanyakan produk shaklee semuanya tahan berbulan-bulan dan sangat berbaloi dengan harga yang anda bayar. Yang paling penting produk shaklee telah terbukti selamat dan bebas dari bahan kimia sebab dah terbukti dengan Master Haji Roslan yang sudah 25 tahun makan shaklee alhamdulillah masih sihat dan tiada masalah buah pinggang walaupon makan vitamin shaklee berbotol-botol sepanjang hidup dia. Ini semua adalah usaha untuk mendapatkan kesihatan yang baik dengan izin Allah. Nanti Cik Dila akan senaraikan harga set kurus shaklee di bawah. Teruskan membaca ya ! :)

Bagi anda yang berhajat untuk kuruskan badan.  Ada beberapa perkara yang berkait rapat dengan masalah anda perlu di ambil kira antaranya : 

1. BMI
2. Gaya hidup
3. Pemakanan seimbang
4. Nafsu makan

4 perkara ni perlu di kaji dahulu sebelum anda membeli vitamin shaklee.  Sebab tu,  pentingnya beli shaklee dengan pengedar yang sah macam Cik Dila dan team #superstarzfamily tau supaya anda di consult mengikut masalah yang anda hadapi.Bukan sekadar menjual vitamin shaklee semata-mata. 
Tujuan  anda membeli Set Kurus Shaklee adalah untuk menurunkan berat badan. Jadi, sangatlah rugi jika anda terus membeli di kedai / toko jamu yang jual shaklee tanpa di consult terlebih dahulu. Kemungkinan vitamin tersebut tidak bersesuaian dengan anda.



HARGA SET KURUS LENGKAP SHAKLEE

 

klik SINI untuk harga set kurus lengkap shaklee.

Set Kurus Lengkap Shaklee mengandungi :
  • ALFALFA = membuang toksik dalam badan
  • HERBLAX = membuang kerak toksik dalam usus
  • ESP = membantu kenyang lebih lama 
  • CINCHSHAKE= memelihara otot agar tidak gelebeh
  • OMEGA GUARD = membakar lemak tepu (especially lemak di organ)
  • LECITHIN = membakar lemak ( lemak bawah kulit / gemuk air)


SET KURUS BAJET

Cik Dila faham, tak semua orang berkemampuan untuk beli semua set lengkap ini, jadinya Cik Dila senaraikan Set Bajet  untuk membantu anda yang kurang bajet mendapatkan supplemen.


 Shaklee menggunakan 3B dalam proses menguruskan badan. 

3B tersebut ialah :

i) BINA OTOT


ii)  BAKAR LEMAK


iii) BUANG TOKSIK


untuk dapatkan harga untuk setiap satu supplemen di atas boleh klik SINI 


PERBEZAAN SET LENGKAP DAN SET BAJET

perbezaan bagi kedua set ini adalah masa yang di ambil untuk menurunkan badan. Kalau anda seorang yang penyabar dan nak jimat , boleh amalkan set bajet shaklee. Cumanya ia akan makan masa paling lama 6 BULAN SECARA KONSISTEN untuk nampak hasilnya.Yang ni bergantung pada individu, kalau badan tak banyak toksik makan Set Bajet ni dalam masa 2 minggu dah nampak kesan. Kalau tak nampak kesan maknanya badan anda banyak toksik.

macam kita semua tahu lah, bajet sikit, result pon lambat. Jadi, kalau anda nak hasil yang
 cepat, beli lah set kurus lengkap. Insyallah sangat membantu. 

Apa-apa pon, Cik Dila galakkan kepada anda yang nak kurus untuk mendapatkan konsultasi terlebih dahulu sebelum membuat keputusan membeli vitamin Shaklee. Hal ini adalah untuk 
mengelakkan anda tersalah beli dan membazir jika tidak bersesuaian dengan anda. 

Boleh terus hubungi Cik Dila atau mana-mana pengedar shaklee berdekatan anda 
untuk mendapatkan kosultasi secara percuma. Pastikan anda mendapatkan produk shaklee dengan team SuperStarzFamily dengan bimbingan pakar nutrisi dan doktor berpengalaman serta pengetahuan produk 20 tahun.

klik : Daftar Ahli untuk dapatkan produk shaklee dengan harga lebih jimat.

No ID : 1211873

Your Trusted SID ,


Post a Comment