Thursday, April 6, 2017

Testimoni Perokok Tegar Berhenti Dengan Vivix Shaklee

Apabila merokok sudah menjadi tabiat zaman berzaman, amatlah sukar untuk seseorang meninggalkan ketagihan merokok. Mungkin anda pernah berjumpa dengan orang sekeliling yang berusaha berhenti merokok tapi masih lagi gagal. Disini saya ingin berkongsi dengan anda tentang VIVIX SHAKLEE yang dapat membantu seorang perokok tegar berhenti merokok tanpa ada masalah kesihatan yang lain.

mesti ada yang tertanya-tanya kan...

BAGAIMANA VIVIX SHAKLEE DAPAT MEMBANTU MENGURANGKAN KETAGIHAN MEROKOK?
1. Vivix mendetox nikotin dari dalam darah, organ dan otak. Bila nikotin dah takde, rasa ketagih badan nak nikotin pon hilang.

2. Orang merokok merasakan satu "feeling" apabila dia menghisap rokok. Sebab itulah apabila dia berhenti menghisap rokok, otak dan badan akan rasa lain macam dan seolah-olah memangil-manggil untuk dia hisap rokok balik. Vivix dapat memgurangkan rasa "feeling" tersebut , sebab itu bila dia minum Vivix dia tidak akan rasa untuk merokok.

3. Vivix mengurangkan simptom withdrawal apabila berhenti merokok. Simptom withdrawal ni teruk juga bagi sesetengah orang. Sebab itu, ramai orang yang berhenti merokok secara tiba-tiba mendapat pelbagai penyakit. Hal ini kerana badan dia " terkejut" dengan keadaan dia tidak biasa ( takde sumber nikotin).JOM TONTON VIDEO INI. "Rokok rasa kelat dan tak sedap lepas ambil Vivix"


ANTARA TESTIMONI BERHENTI MEROKOK DENGAN VIVIX :Sekiranya anda ingin mendapatkan VIVIX , boleh klik di esell di bawah ini
 untuk terus order atau jika ada sebarang masalah ,
boleh terus berhubung dengan saya di talian 0145010786.No comments: