Monday, February 20, 2017

Testimoni Turun Berat Badan 10 KG Dengan Shaklee!

Selalu sangat kita dengar orang yang ingin turunkan berat badan membeli produk kurus yang berada di pasaran tanpa memikirkan kesan yang akan terjadi pada diri mereka sendiri. Ada yang sakit akibat mengamalkan pil kurus. Tapi tidak juga menampakkan hasil. Ada juga yang sanggup ikat perut untuk menurunkan berat badan sampaikan menyakitkan diri sendiri.  Apa-apa pon cara yang kita lakukan untuk turunkan berat badan mestilah tidak memudaratkan tubuh badan kita.

Harini saya nak kongsikan Testimoni seorang customer saya yang hanya mengamalkan Alfalfa dan Lecithin untuk menurunkan berat badan 10 kg!


customer saya ni seorang student. Akibat gaya hidup yang tak sihat, dia nekad untuk menurunkan berat badan. Alhamdulllah lepas konsisten dengan Alfalfa dan Lecithin, dia berjaya menurunkan berat badannya! Sampaikan dia nak usaha lagi turunkan berat badan tau. Dasyat betul gandingan 2 vitamin ni. Bukan itu sahaja, masalah PMS dia pon berkurangan lepas amalkan Shaklee. 

Walaupon hanya mengamalkan Alfalfa dan Lecithin sebagai usaha untuk turunkan berat badan, bukan bermakna kita boleh makan apa sahaja tanpa had.  Kita juga perlu tahu konsep untuk kurus dengan betul serta makanan yang patut diambil untuk membantu proses untuk turunkan berat badan dengan cara yang semulajadi dan selamat. Nak turunkan berat badan juga memakan masa bergantung kepada individu.

Oh ye , bulan ini Shaklee buat promosi untuk ALFALFA & LECITHIN tau. 
available sampai hujung bulan ini sahaja.
Jangan lepaskan peluang anda untuk turunkan berat badan serta mendapatkan kesihatan yang baik dengan Shaklee.
Ingin dapatkan konsultasi untuk kurus dengan cepat, 
hubungi saya di 0145010786 :)
No comments: