Friday, February 10, 2017

Pengedar Shaklee Di Sikamat, Seremban

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Moga semuanya dalam keadaan sihat walafiat.
Saya merupakan seorang Shaklee Independent Distributor (SID) yang sangat kagum dengan produk Shaklee yang berasaskan sumber tumbuhan semulajadi. Saya sendiri telah masuk 2 tahun mengamalkan Shaklee sejak berkahwin pada tahun 2015. Selepas berkahwin , baru saya ada kesedaran yang tinggi mengenai kesihatan bila mana saya rasa diri saya kurang nutrisi akibat tidak gemar makan sayur sewaktu bujang dulu dan dalam masa yang sama saya ikhtiar Shaklee untuk mendapatkan zuriat.

Saya mula mencari income untuk membolehkan saya bekerja dari rumah, Alhamdulillah , rezeki saya bertemu dengan Shaklee membuatkan saya yakin dan seronok untuk berkongsi kebaikan produk Shaklee kepada lebih ramai orang di luar sana.

Setelah mengamalkan Shaklee, ternyata Shaklee sangat berkesan dan saya mendapati diri banyak perubahan yang berlaku pada diri saya. Paling best saya dapat mengekalkan berat badan saya walaupon saya langsung tidak mengamalkan diet! Best kan? hehe. Bukan itu sahaja, parut-parut lama yang ada pada badan pon semakin pudar.

Saya sememangnya seorang yang simple dan tidak suka bermake up apabila keluar dari rumah. Tapi kadang-kala , bila kulit tidak sihat menyebabkan muka nampak kusam dan kurang bermaya. Maka, saya terpaksa juga menggunakan skincare untuk membuatkan kulit kelihatan lebih bermaya. Bila kenal je Shaklee , saya terus takut untuk pakai skincare yang belum tentu bebas bahan kimia. Memang saya stop terus penggunaan skincare dan sampai sekarang saya masih tidak memakai apa-apa skincare. Saya hanya memakai Pencuci Muka Nutriwhite Shaklee yang terbukti tahan lama dari pencuci muka yang pernah saya pakai sebelum ini.

Siapa sangka dengan mengamalkan Produk Shaklee, kini saya menjadi Pengedar Shaklee yang aktif untuk membantu lebih ramai orang di luar sana mendapatkan produk yang terbukti berkesan, selamat dan semulajadi.

Bagi yang ingin dapatkan produk Shaklee dan konsultasi percuma dari saya , 
boleh hubungi saya di 0145010786. 


insyallah saya akan consult anda dengan sebaiknya! 

Hidup Sihat, Keluarga Bahagia :)


Post a Comment