Wednesday, April 5, 2017

Perkara Penting Wajib Diketahui Customer Sebelum Menjadi Ahli Shaklee

Ramai yang kata , kalau dah jadi Ahli Shaklee wajib ke berbisnes?


Ehem, saya betulkan statement ni ye. Sebenarnya tak wajib pon berbisnes once korang dah jadi Ahli Shaklee. Biasanya orang mendaftar jadi Ahli Shaklee untuk dapatkan harga ahli yang lebih murah dan jimat dari biasa. Jimat ker? Of coz lah jimat tau sebab dapat 15-20% diskaun setiap pembelian produk shaklee. Sama lah macam korang pi Tesco atau Zemart , mesti korang nak jadi ahli kan untuk dapat kan point atau bonus bulanan. Same goes to shaklee tooo. hehe.

Tapiii, kalau korang nak berbisnes pon sangat-sangat dialu-alukan tau!



Dah jadi Ahli Shaklee, wajib ke buat pembelian setiap bulan?

Tidak. Anda boleh beli bila-bila masa yang anda nak. Tiada pembelian minima yang dikenakan setiap bulan. Cumanya sekarang Shaklee dah ketatkan prosedur keahlian dan update sistem. So, mana -mana ahli shaklee yang tidak aktif (tidak membeli sebarang produk ) lebih dari setahun, maka keahlian akan diterminate. Ini untuk mengelakkan lambakan ahli shaklee yang tak aktif dalam sistem.
Jadi, kalau anda rasa tak nak membeli apa-apa bulan tu, boleh lah offer pada ahli keluarga untuk pakai id keahlian anda supaya kekal aktif.


Kalau saya nak buat bisnes Shaklee , boleh ke?

Boleh sangat! Lagipon takde apa-apa bayaran untuk buat bisnes Shaklee asalkan anda dah jadi ahli shaklee. Untung sangat sebab banyak kelas -kelas yang Shaklee anjurkan secara percuma tau!

Lagi best, kalau berdaftar dengan group kami, anda akan diguide dari zero hingga mahir secara percuma! Tinggal anda nak pilih je sama ada nak online ataupon offline.Contact je 0145010786 untuk tahu lebih lanjut.

Macam mana nak daftar ahli dengan group kami?

Senang je , anda boleh pilih sama ada nak daftar secara online atau hubungi saya di talian 0145010786







Post a Comment