Monday, April 3, 2017

Ikhtiar Hamil Dengan Vivix Shaklee

Assalamualaikum dan selamat petang. 
Harini nak cerita pasal kehamilan.Bila bercakap soal kehamilan, pasti ianya sesuatu yang amat menggembirakan oleh pasangan yang baru berkahwin. Tapi ada juga sesetengah pasangan masih menanti kehadiran cahaya mata walaupon sudah bertahun-tahun berkahwin. 




Kisah Kehamilan dengan VIVIX SHAKLEE. 

Siapa yang tak kenal dengan Master Nana yang ikhtiar dengan VIVIX setelah 3 tahun berkahwin tapi masih belum dikurniakan zuriat. Memang jenuh nak menjawab pertanyaan orang sekeliling kenapa masih belum dikurniakan zuriat kerana rezeki anak hanya KUASA ALLAH. 
Tapi tak salah untuk kita berusaha dan berikhtiar supaya dikurniakan zuriat.

Berkat usaha Master Nana dan juga suami nya mengamalkan VIVIX, Alhamdulillah beliau kini sudah pon mempunyai seorang cahaya mata yang lebih mesra di panggil YAYA. 




" VIVIX ni bagi nana sangat terbaik untuk apa apa jua masalah. Vivix membantu membetulkan DNA dan SEL sekaligus memperbaiki kerosakan pada organ badan. Bila organ sihat, Insyallah mudah nak conceive dan organ persenyawaan termasuk sekali lah.. Bila OVARI sihat , akan menghasilkan telur yang berkualiti , hormon pon cantik je.  Bila rahim sihat, Insyallah mudah nak lekat dan once bila dah lekat, rahim akan kuat untuk pegang baby" - Master Nana-


Selain itu, ESP , VITALEA , BCOMPLEX, VITAMIN C juga turut penting untuk keperluan nutrisi si ibu dan anak sepanjang kehamilan.




" ESP PROTEIN SOYA pula bagi nana sangat penting untuk menguatkan otot rahim supaya kukuh ' memegang' baby andai terjadinya persenyawaan"

" VITALEA & Bcomplex pula mengandungi acid folic yang umum ketahui sangat bagus untuk kuatkan rahim serta mengelak kecacatan pada janin once dah tersenyawa nanti."

" VITAMIN C pula penting untuk kuatkan sistem imun kita sepanjang proses mengandung"

Bagi anda yang sedang merancang untuk hamil, dan berusaha untuk TTC tetapi pernah mengalami keguguran, percayalah , anda kemungkinan besar tiada masalah kesuburan cumanya mungkin rahim anda tidak kuat untuk 'memegang' baby. 


Ini adalah kisah realiti Master Nana yang saya kongsikan. Saya berharap anda yang masih merancang dan berusaha inginkan zuriat boleh lah mencuba dengan Vitamin SHAKLEE ni.

insyallah, bila nutrisi dalam badan kita cukup dan sihat , organ pon sihat , persenyawaan itu akan berlaku.
apa pon, jangan lupa untuk berdoa dan bertawakal kepada Allah yang MAHA PEMBERI REZEKI.


jika anda inginkan produk shaklee serta konsultasi special dari saya ,
pm 0145010786 untuk saya bantu :)





Post a Comment