Wednesday, April 5, 2017

Cara Daftar Ahli Shaklee Secara Percuma


YA , BETUL! Daftar keahlian Shaklee secara PERCUMA!

bila dengar pasal FREE , konpem ramai yang tertarik nak tahu macam mana nak dapatkan FREE MEMBERSHIP kan?
jom tengok. macam mana cara untuk dapatkan keahlian Shaklee secara percuma.

Dalam entry kali ini, saya akan kongsikan dengan anda :

1. Cara Daftar Ahli Shaklee Secara Percuma
2. Kenapa Wajib Daftar Ahli Shaklee Dengan Saya ?

BAGAIMANA CARA DAFTAR AHLI SHAKLEE ?

Ada 2 cara untuk menjadi Ahli Shaklee.

1. Daftar Ahli Dengan YURAN KEAHLIAN RM 68.90 + POSTAGE RM 10.60 

biasanya, untuk daftar ahli, setiap orang dikenakan membayar yuran keahlian sebanyak RM68.90 dan kos pos iaitu RM 10.60. Dan setelah itu, pihak HQ Shaklee akan poskan satu kit bag shaklee seperti gambar di bawah terus ke alamat rumah anda. Dalam kit bag shaklee ni , anda akan dapat buku produk, senarai harga produk shaklee, buku sejarah mengenai shaklee , penerangan mengenai sistem shaklee dan lain-lain.


Yuran keahlian ini memang telah ditetapkan oleh pihak Shaklee. Dengan menjadi ahli shaklee, anda akan mendapat diskaun sebanyak 15-20% dengan setiap pembelian produk. 
sangat berbaloi-baloi!! :)

2. DAFTAR AHLI SECARA PERCUMA ( Pembelian Produk RM 650 ++)

Bagaimana cara untuk dapatkan keahlian percuma? Mudah sahaja caranya. Jika anda membeli produk shaklee sebanyak RM 650++ ( harga ahli) , anda layak mendapat free membership. Kalau anda rasa terlalu banyak untuk membeli produk shaklee sehingga RM650++ , anda boleh kumpul order bersama ahli keluarga, kawan-kawan atau jiran tetangga untuk cukupkan pembelian RM650 untuk melayakkan diri anda mendapat free membership. 

ATAU dengan cara :

  • pembelian 2 botol VIVIX untuk mendapat FREE MEMBERSHIP
dan paling best lagi , bukan sahaja anda dapat keahlian secara PERCUMA , anda juga akan dapat cash bonus RM35 dari shaklee. bestkan? dah jimat , berbaloi-baloi pulak tu! :)



KENAPA WAJIB DAFTAR AHLI SHAKLEE DENGAN SAYA?


1. DAH BELI VITAMIN TAPI TAK TAHU CARA MAKAN YANG BETUL. 

Kes ni dah banyak terjadi kat luar sana. Jadi saya ingin kongsikan supaya anda tidak jadi seperti mereka yang tidak tahu cara nak makan vitamin dengan betul. Biasanya mereka ini membeli di stokis atau kedai-kedai yang menjual shaklee , tapi tidak diconsult cara makan dengan betul. Buat pengetahuan anda, cara makan di botol-botol shaklee hanya general pada masalah tertentu sahaja.. Sebab itu, anda wajib dapatkan produk shaklee dengan pengedar shaklee yang sah berdaftar supaya anda dapat di guide sepenuhnya berkaitan masalah kesihatan. Jaga-jaga, penting untuk kita tahu cara makan yang betul dan produk yang masuk ke dalam badan kita. 

Sekiranya , anda berdaftar dengan saya , 100% saya akan consult cara makan yang betul dan sebarang masalah yang anda hadapi sepanjang mengamalkan produk shaklee akan dirujuk terus ke pakar nutrisi. 

2. NAK BUAT BISNES TAPI TAK RETI SEBAB TAKDE SIAPA GUIDE.

Bagi anda yang sudah menjadi ahli shaklee, anda juga boleh berbisnes untuk menambah income bulanan. Sebab itu pentingnya , anda berdaftar ahli shaklee dengan pengedar shaklee yang sah dan bertauliah seperti saya. 

Sekiranya anda berminat untuk berbisnes shaklee, anda tidak perlu risau lagi sebab saya sendiri akan guide anda dari A-Z dan anda juga akan dimasukkan ke dalam group bisnes yang mana dalam group tu anda akan dikelilingi orang-orang positif yang sama-sama ingin berjaya dalam bsines. BEST KE BEST? 

 RUGI KALAU ANDA TIDAK BERDAFTAR AHLI SHAKLEE DENGAN SAYA TAU ! :)

macam mana? 

BERMINAT UNTUK DAFTAR AHLI DENGAN SAYA?














Post a Comment