Wednesday, February 1, 2017

Promosi Bulan Februari 2017

Assalamualaikum dan selamat petang semua.

huh, dah lama rasanya tak menaip.
ni semua gara-gara spec mata tertinggal kat Pahang. maka memang meraba lah sikit kalau nak menaip tanpa spec di mata. hehe. Alasan je kan. Dan akhirnya spec mata dah kembali ke tuannya lepas ayah poskan dari Pahang.

Mohon doakan saya sentiasa rajin untuk update blog lepas lepas ni. Takmo sendu sangat blog ni. kesian blogger yang menyinggah takde berbalas kunjungannya. Nanti bila free saya blogwalking ye. Insyallah.

ok, nak citer pasal PROMOSI bulan Februari 2017 ni.
besttt sangat Shaklee ni sebab setiap bulan ada je promosi. So, jangan ketinggalan ye.
sebab bila promosi ni harga memang jauh lebih murah nak-nak kalau korang memang dah jadi ahli member. Nak dapatkan ahli member secara PERCUMA pon boleh. tapi yang ni kena whatsapp saya tau! kita bisik-bisik nanti.

PROMOSI BULAN FEBRUARI 2017


OSTEMATRIX 

BELI 2 DISKAUN 5%
BELI 6 PERCUMA 1 BOTOL






VITALEA FOR CHILDREN
 BELI 3 PERCUMA 1



ALFALFA COMPLEX 
BELI PERCUMA 1



LECITHIN
BELI 1 PERCUMA 1


Bagi sesiapa yang ada masalah sendi, tulang, kekurangan kalsium dan susah nak 
tidur boleh lah amalkan ostematrix. 

dan bagi yang nak kurus dengan kos yang rendah sangat digalakkan untuk ambil ALFALFA + LECITHIN . insyallah anda pasti akan dapat result yang memuaskan! 




Post a Comment