Friday, February 17, 2017

Kedai Shaklee Untuk Bisnes Online Saya

Memandangkan saya merupakan seorang Pengedar Shaklee, saya mempunyai Kedai Shaklee secara online.Harini saya nak kongsikan kedai Shaklee saya. Jemput singgah naaaaaa... :)

Antaranya ialah blog saya yang paling saya sayangi ini! hehe. Khas untuk bakal customer saya untuk mencari produk Shaklee berdekatan mereka.Majoriti ramai yang jumpa saya hasil daripada google.Alhamdulillah.



Selain itu, bagi yang minat berinstagram boleh lah follow saya ( superstardieyla
rapat-rapat untuk tahu berkaitan dengan produk Shaklee. 
Paling best Shaklee sentiasa ada promosi tiap-tiap bulan yang mana harga lebih murah dari biasa!
Macam bulan ni ada promosi hebat :

ALFALFA BUY 1 FREE 1 
LECITHIN BUY 1 FREE 1
OSTEMATRIX BUY 2 DISCOUNT 5%
OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1 

Available sampai hujung bulan FEB 2017 tau! 


Saya juga manfaatkan akaun peribadi saya di facebook untuk jadikan kedai Shaklee saya. 
Boleh add saya di facebook ya dan ikuti setiap posting dari saya. hehe :)


Yang best pasal Kedai Shaklee ni  available bila-bila masa sebab tak pernah tutup kedai.
 Tengah lena tidur pon customer boleh datang tau. hehe. 

Bagi yang ingin dapatkan produk Shaklee atau nak tahu lebih lanjut mengenai Produk Shaklee bolehlah contact saya atau team saya Khairunnisa Ramli di kawasan Seremban.





Post a Comment