Wednesday, February 1, 2017

Cara Daftar Ahli Shaklee Online Untuk Jadi Pengedar Sah Shaklee


DAFTAR AHLI SHAKLEE SECARA ONLINE

Cara mendaftar ahli shaklee adalah sangat mudah. Anda boleh memilih untuk mengisi borang secara online disini atau lebih cepat anda hanya perlu SMS " Daftar Ahli"  ke nombor 0145010786. Sangat mudah kan?

Bagi yang belum tahu, mendaftar sebagai ahli shaklee bukan bermaksud anda wajib join bisnes. Sebenarnya 98% ahli shaklee yang berdaftar di Malaysia adalah mereka yang daftar sebab nak makan Shaklee dengan harga ahli. Sama je konsep macam anda daftar keahlian dengan Tesco, Zemart dan lain-lain.




BERAPA YURAN UNTUK DAFTAR SEBAGAI AHLI?

Yuran untuk daftar ahli ialah RM 68.90 sahaja untuk keahlian seumur hidup. Sangat murah dan anda bakal dapat Percuma kit bag Shaklee.Kit bag Shaklee ni Shaklee akan pos terus ke rumah anda dengan bayaran postage RM11.


BOLEH KE DAPAT FREE KEAHLIAN?

Yes! boleh sangat. Shaklee memang ada offer keahlian percuma untuk yang membuat pembelian produk Shaklee berjumlah RM700 ke atas ( ikut harga ahli). Jika anda membuat pembelian produk RM 700 , anda akan dapat keahlian secara percuma dan mendapat rebate cash sebanyak RM35 yang akan dibank in terus ke akaun anda! Jimat sangat kann.




FAEDAH DAN KELEBIHAN JADI AHLI SHAKLEE

Dah jadi ahli shaklee ni memang banyak faedah dan kelebihannya. Antaranya ialah setiap kali anda membeli vitamin Shaklee, anda akan mendapat points yang mana points tersebut boleh ditukarkan ke bentuk wang tunai.

Bayangkan kalau beli vitamin je , anda boleh dapat untung RM100. tu belum campur kalau anda belikan vitamin untuk suami dan keluarga. Makin banyak anda beli, makin banyak points anda dapat dan makin banyaklah wang tunai yang akan anda dapat :)

Selain itu, 
  • Anda juga akan dapat diskaun 15-20% untuk setiap pembelian produk shaklee
  • Dapat privilege ahli contohnya vitamin percuma atau kupon extra diskaun
  • Dapat jemputan makan-makan atau hari keluarga Shaklee dan bermacam lagi.

best kan jadi ahli Shaklee ni, di samping anda juga akan didedahkan dengan ilmu-ilmu kesihatan.

JOM DAFTAR AHLI SEKARANG! 

  1.  Isi borang keahlian secara online
atau 
  1. SMS " Daftar Ahli" ke 0145010786
















Post a Comment