Saturday, October 1, 2016

Promosi Bulan Oktober 2016

Assalamualaikum.

Hai, sudah lama rasanya tak up entry baru. 
Minggu lepas mak mentua di tahan wad kerana kencing manis. 
Oleh kerana ada luka di kaki dan nampaknya semakin membengkak , 
maka mak mentua di tahan wad di HTJ.

Dah la masa tu nak hampir closing dan banyak tugasan lain yang perlu disetelkan ,
 maka terpaksa rela ketepikan blog sebentar. huhu. sedih betul cerita. 

ok, harini dah masuk bulan baru kann?
 WELCOME OCTOBER!
Insyallah I will be Supervisor To Be in October!! aminnnnn!!!!
korang pon jangan lupa doakan aku tau. hehehe

Masuk bulan baru , sudah tentu ada promosi kan.
Shaklee ni bestt sangat sebab setiap bulan kompem ada promosi produk.
Dah laa setiap bulan promosi, lepas tu pulak promosi bukan 2 3 hari je
tapi selama sebulan!
SEBULAN ok.

haaa, jangan cakap akak tak payung lak eh.
Kena cepat bertindak lah sebelum akhir bulan.


jeng-jeng-jeng..


OMEGA GUARD iaitu minyak ikan paling tulen di dunia yang mengandungi
 Omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA, dan ALA yang diproses dengan
 penyulingan proprietari yang menyingkirkan bahan merbahaya.

Sangat bagus diamalkan untuk kanak-kanak yang sedang membesar
 dan ibu hamil untuk perkembangan otak baby.

ANTARA MANFAAT OMEGA :
1 . Menguatkan imun sistem
2. Membakar lemak degil
3. Membantu perkembangan otak
4. Mengurangkan selera makan


PROMOSI OCTOBER 

BELI 2 DISKAUN 5%
BELI 6 PERCUMA 1

Jom dapatkan sekarang sementara promosi ni.
jangan lepaskan peluang anda! 
jimat berbaloi-baloi. :)

KONSULTASI PERCUMA DARI SID PRO , 



Post a Comment