Tuesday, September 13, 2016

Sesi Mengenali Ahli Blogger

Assalamualaikum.

hai semua.

Jom ramai-ramai join entry ni. Actually rasa happy je bila cik blogger ni buat entry untuk kenal ahli-ahli blogger. Rasa macam ada ukhuwwah gitu walaupon tak bersua muka. cewahhh! ayat.hehe

Jangan risau . Semua orang boleh join dan layak untuk join.Tak kisah lelaki ke perempuan.

Nak tahu apa yang best pasal entry ni?

Anda akan dimasukkan ke dalam satu group whatsapp khas untuk blogger!
Haa, nanti boleh la kenal-kenal dan sedut ilmu blog yang hebat-hebat dan famous dalam group tu nanti :)




Impian Dila untuk blog ini  :
  • Kongsi ilmu yang bermanfaat
  • Side income Bisnes Shaklee
  • Dapat improve penulisan blog dari hari ke hari
  • Blogger terkenal suatu hari nanti ( insyallah)

Btw , tak kenal maka tak cinta .
Sedikit biodata ringkas tentang diri Dila.

Nama : Nur fardhilah binti mohamad nor
Nama pena :  Dieyla
Umur : 23 Tahun 
Tarikh Lahir : 4 Oktober 1993
Status : Berkahwin
Tempat Tinggal : Sikamat , Seremban
Pekerjaan : Surirumah sepenuh masa dan Bisnes Shaklee
Hobi : Selalu cuba untuk mengimprove diri dalam kehidupan

No tel: 014 5010 786
Instagramshakleebydieyla


Jom sertai beramai-ramai! 
klik banner untuk join :) 
Post a Comment