Wednesday, September 14, 2016

Produk Shaklee Terbaik Botol Kosong Pun Berguna




Assalamualaikum :) 
Ok, harini nak share sikit  apa yang saya dah buat dengan botol2 kosong shaklee.
Bukan Produk Shaklee je bermanfaat tapi botol-botol shaklee pon bermanfaat jugak tau! hihi

secara jujurnya memang terkumpul je botol2 shaklee yang dah kosong tu kat rumah ni.

tak berusik pon lagi nak buat apa2.

Botol ESP je ada dalam 4 tong dah.

botol Performance Drink ada 1 .

Pernah juga terfikir nak buat tabung utk kami bercuti( insyallah).
memandangkan botol ESP ni memang kedap udara,  boleh jugak di jadi bekas kuih raya.
Alang2 kitar semula je botol2 shaklee ni. 


Paling best , biasa pelekat kat botol tu kalau botol-botol lain yang pernah saya guna kalau kita tanggalkan kan mesti ada bekas-bekas kann?
tapi botol Shaklee memang terbaik. Pelekat tu kalau dicabut memang clean and clear . Langsung takde bekas-bekas nak kena bersihkan sekeliling botol tu. 

Ni antara idea yang boleh buat DIY dengan botol-botol Shaklee.



boleh buat tabung duit syiling. dan bekas kuih raya :)

Comel dan cantik je kan bila di hias macam tu. 

Buat masa ni kumpul bebanyak , nanti kita hias kasi cantik supaya boleh recylce jee, 
jimat duit nak beli bekas .








Post a Comment