Saturday, September 10, 2016

Pengakuan Jujur Bagaimana Saya Tejebak Dalam Shaklee



Harini nak  mengimbau kenangan masa mula-mula saya join shaklee.
 Insyallah bulan 9 ni genap setahun sudah saya dalam Shaklee.

Kisah bermula bila mana saya tercari-cari bisnes yang boleh dibuat
 memandangkan saya tak pandai drive. Jadi taknak la susah-susah nak hantar barang ke apa kann,
Sebab tu saya cari bisnes yang senang nak dibuat.
Semuanya online je. Duduk je kat rumah tapi bisnes jalan. hihi

Alhamdulillah, saya terjumpa dengan  Shaklee. 
Sebelum ni pernah juga jadi dropship tudung.
Tapi masa tu takde plak terfikir nak buat dropship.
Memang niat nak bisnes je.


MACAM MANA SAYA BOLEH 

TERJEBAK DALAM SHAKLEE?

Bukan dipaksa atau terpaksa tau. Ni kes serah diri terus pada upline saya.hehe

Masa tu selalu tengok upline saya, Khairunnisa Ramli asyik post pasal shaklee.
macam menarik je macam tertarik je kan. Hihi.

Sebelum tu memang saya ada buat research sikit2 pasal Shaklee ni. 
Saya banyak tengok feedback yang positif.
Jadi nak try la kan. Hehe
Masa tu takde laa fikir mahal pon kalau benar-benar nak jaga 
kesihatan dengan produk yang semulajadi ni.

Dan Alhamdulillah
Allah temukan saya dengan upline yang benar-benar guide saya terutama dalam bisnes. 
Bukan nya guide acuh tak acuh je tau. Tapi guide sepenuh hati.
Dan sekarang banyak sangat ilmu saya dapat mengenai produk shaklee,
 ilmu bisnes , ilmu rohani dan banyakk lagi.
Jangan risau, Shaklee tak paksa untuk kita bisnes, cuma Shaklee membuka 
peluang dan ruang untuk kita tambah income sendiri.
Kalau rasa nak try produk Shaklee dulu , silakan cuba seberapa lama yang anda mahukan.
Dan bila-bila masa je anda boleh start untuk bisnes.

Tapi , kalau anda orang yang bijak , kenapa tak mula mengupgrade diri dari  sekarang kan?

Jika berminat untuk bisnes , tapi tak tahu nak bisnes macam mana?
jangan risau, join la team # sueprstarshaklee saya untuk belajar dan terus belajar
 bagaimana untuk berbisnes dengan Allah sebelum berbisnes dengan manusia. 


SERTAI KAMI SEKARANG! 



Post a Comment