Wednesday, September 14, 2016

Landmark Study Shaklee Bukti Shaklee Terbaik Di Dunia


Ada yang cakap , " tak yah makan vitamin pon tak pe," & " makan vitamin pon
 bahaya juga takut dapat efek sampingan"

cuba tengok graf kat atas ni.
Graf kat atas bukan sesuka hati di lukis ye.
 Tapi ini adalah hasil daripada
 LANDMARK STUDY yang Shaklee buat.

APA DIA LANDMARK STUDY NI?

Landmark Study merupakan kajian yang dilakukan oleh pihak ketiga yang mana para saintis membuat perbandingan kepada 1000 orang iaitu :

1. Orang yang makan Shaklee ( 10-20 tahun)
2. Orang yang tidak mengambil apa-apa supplemen
3. Orang yang makan supplemen jenama lain

Dan hasil kajian tersebut seperti yang ditunjukkan dalam gambar graf di atas .

Terbukti!
Pengguna Vitamin Shaklee jauh lebih sihat berbanding orang yang
mengamalkan supplemen brand lain dan orang yang tidak
 mengamalkan apa-apa supplemen.

bukan nak puji lebih-lebih sebab saya sendiri makan Shaklee tapi
 nak share kat korang semua yang Shaklee dah buat kajian terhadap produknya sendiri
yang mana TERBUKTI menunjukkan result yang bagus.

jadi saya kongsikan dengan korang yang masih tercari-cari vitamin 
yang diyakini selamat untuk diamalkan.
Tak perlu nak ragu2 dah dan rasa takut untuk amalkan vitamin Shaklee.

 Saya bersyukur dan menghargai sangat Shaklee telah tunjukkan yang mereka ni
 memang betul2 buat kerja. 
Bukan berpegang kepada testimoni pengguna semata2. 
Siap buat landmark study ni lagi.
 Kalau Shaklee tak betul memang akan publish satu dunia tau.
So hasilnya memang SHAKLEE selamat, semulajadi dan berkesan.
Kalau ada yang makan vitamin risau ada efek buah pinggang ke apa kee ,
tu maknanye korang tak makan vitamin Shaklee le tuu.😅


Post a Comment