Saturday, September 10, 2016

. Close-Up SOHO Bisnes Shaklee Saya Dari Rumah


Apa tu SOHO? 
Mungkin ramai yang tak tahu SOHO tu apa kann? hihi
SOHO ialah Small Office Home Office.

Bisnes Shaklee sudah semestinya memerlukan komitmen kita untuk update post setiap hari.
medium-medium yang biasanya saya gunakan ialah instagram. facebook dan blog
Masa ni saya baru je lagi nak memeriahkan blog sendiri. hehe
Almaklum, tak reti nak citer panjang lebar . ni pon tengah bertatih nak kongsikan manfaat Produk Shaklee dengan korang semua. Rugi lah kalau saya seorang je yang tahu manfaat produk Shaklee ni kan.Maka terciptalah blog Pengedar Shaklee Seremban ni. Hihi. 

Dulu sebelum saya ada SOHO ni , saya buat kerja-kerja bisnes shaklee kat tempat tidur je. 
Jadi macam-macam kuak lentang laa tercipta sambil- sambil update blog guna laptop dan reply order customer.hehehe
Tapi bila ada PC kat rumah dan tak digunakan dengan baik, maka saya beli meja komputer yang murah-murah je untuk set office kecil dalam bilik tidur.
Masa ni memang rasa semangat terus nak buat kerja bisnes Shaklee , update blog terutamanya! hihi
macam kat tempat kerja tapi realitinya saya kat rumah pon boleh kerja juga. 
Bangun pagi terus shake-shake ESP sambil ngadap komputer. Heaven sangat rasanya! 
tak perlu nak hadap jem sebelum pergi kerja. *wink wink.
Paling penting  badan pon rasa segar sebab tak perlu nak berbaring sambil buat karangan setiap hari. 

okla. nanti saya cerita lagi bagaimana saya uruskan bisnes Shaklee pulak ye.
Terima kasih sebab membaca sampai habis! hihi




BnAGU


Post a Comment