Thursday, September 15, 2016

Bagaimana Saya Jatuh Cinta Dengan ESP?

Image may contain: drink
Banyak sangat cerita yang buat saya jatuh cinta dengan ESP ni.

1. TUMIT KAKI DAH TAK MEREKAH MACAM DULU

paling ketara sekali bila tumit dah tak merekah. Aku ni sangat " rajin" nak sapu losyen kat tumit setiap hari. hehe .Pernah beli macam-macma losyen dah tapi last-last tak pernah habis sebab tak istiqomah nak sapu setiap hari.
Hanya akan sapu bila rasa tumit dah terlalu kasar sampai rasa takut. hehe. Alhamdulillah kini sentuh je tumit rasa lembut je . 
Betul lah protein penting untuk gantikan sel kulit mati kepada sel baru. :)

2. KENYANG LEBIH LAMA 

Terasa cabaran bila duduk rumah sorang-sorang ni sebab tak dapat kawal makan. Dah la duk rumah lepas tu bersenam pon malas. Silap haribulan keluar rumah orang pon tak kenal. hehe . Mujur lah dengan amalkan ESP , perut pon kenyang lebih lama, which is perut tak rasa sakit bila lambat makan. 
Biasa kalau lambat konfem perut masuk angin kan. Tapi sangat nampak beza dengan ESP ni. perut pon behave je takde kriuk kriuk ke apa. 

3. PARUT MAKIN PUDAR 
Parut ni memang musuh utama kot kat kulit kita. Nak2 kalau ada parut kat muka. puas laa duk tepek tu tepek ni tak jalan jugak. Minum je ESP terus tak perasan pon parut makin pudar.
Ini serius, sebelum ni ada kudis ape tah kat badan . Garu punya garu dah tinggalkan parut. Parut yang timbul pon dah tak rasa bila pegang. Best kann? 
so sesiapa yang berniat nak hapuskan parut tu , consume je ESP secara istiqomah.
haa, kenapa kena istiqomah? sebab bila istiqomah hasilnya lagi terbaikk!!

that's why aku dah jatuh cinta dengan ESP.
sampai tahap walau apepon terjadi , tak nak skip ESP :)
ni azam aku! cehh.hihi

lagi lahh bila tahu bulan ni tengah promosi ESP, so apa lagi grab 2 botol terus dapat diskaun 5%.
kalau jadi ahli bertambah-tambah lah murah!! 

korang yang tak cuba lagi, i olss sangat sarankan untuk try. 
maybe ada yang kata tak boleh telan soya kann?
dont worry ada cara yang boleh buat kita telan soya tu jugak yang pasti sedap bila masuk tekak, hehe



Post a Comment