Sunday, September 18, 2016

5 Sebab Kenapa Kena Join Group SuperStarShaklee


Assalamualaikum

Bila cakap pasal ahli, semua orang berlumba-lumba nak daftar jadi Ahli sebab nak
 dapatkan keistimewaan menjadi Ahli. Bila dah jadi ahli sudah tentu dapat harga ahli yang super 
duper murah kannn! 

Antara keistimewaan menjadi Ahli Shaklee ialah :
  • Dapat diskaun 15-20% dengan setiap pembelian produk Shaklee
  • Dapat consultation percuma dan cara makan vitamin yang betul
  • Dapat rebate dari Shaklee dengan pembelian bernilai 150 UV ke atas

Konsultasi percuma ini termasuk dalam Harga RM 68.90 yang kita  bayar untuk daftar sebagai Ahli Sebab itu , bila beli vitamin Shaklee pastikan ada yang consult cara makan yang betul. Ini dapat mengelakkan jika berlaku healing crisis atau apa -apa masalah yang kita makan, kita maklum dan ada sesetengah vitamin tak sesuai untuk ibu hamil dan orang yang ada masalah talasemia. Hah, sebab itu penting beli vitamin dengan pengedar yang ada ilmu mengenai produk Shaklee ni. 

5 Sebab Kenapa Kena Join Group SuperStarShaklee.

1. GROUP BESAR FAMILY SUPERSTARSHAKLEE

Group kami dipimpin oleh Master Salwa dan suaminya Master Ithin yang merupakan Master Coordinator terpantas dalam sejarah Shaklee Malaysia. Mereka berjaya menaiki rank tertinggi selepas 7 bulan FOKUS secara INTENSIF dalam mempromosi ONLINE dan OFFLINE.
Dalam group ni , kita akan belajar banyak perkara dari pengalaman-pengalaman orang yang dah berjaya dalam bisnes Shaklee.

2. PRODUCT KNOWLEDGE

 Master Salwa dan keluarganya dah makan Produk Shaklee selama 20 tahun iaitu bermula tahun 1996. Kepakaran dan pengalaman beliau dalam Shaklee ini tidak boleh didapati di mana-mana. Tak jumpa dalam buku dan tak jumpa dekat Nutritionist Shaklee pon.Sebab nutritionist pon belajar masa nak apply kerja. Masa tu Master Salwa dah makan Shaklee lebih 10 tahun dah. In fact , Nutritionist pun selalu refer beliah dan pernah register jadi ahli Shaklee dengan beliau. Hebat ke mantap? 
Dan benda ni takkan dapat di mana-mana melainkan dalam group kami sahaja.

3. STRATEGY MARKETING

Dalam group ini juga kami diajar untuk marketing.Master Salwa telah menyediakan training khusus bekenaan Marketing. Banyak strategi marketing yang diajar oleh Master yang telah terbukti berjaya dalam Bisnes Shaklee. Kalau nak berjaya, copy paste je apa yang orang berjaya dah buat. Insyallah kita juga boleh capai kejayaan tersebut,. Jadi , tak perlu rasa susah sebab semuanya dah disediakan. Poster dan gambar-gambar juga disediakan. Tinggal kita nak bertindak atau tak je . 

4. NETWORK YANG MANTAP 

Network yang mantap dengan ramai pakar-pakar bisnes. Master Salwa adalah anak didik  kepada tuan Hasbul Aqil , Faisal Abdullah , Master Rey, Zuhairi  Nopiah dan ramai lagi. Malah beliau pernah di iktiraf sebagai otai atau BEST STUDENT oleh Tuan Hasbul Aqil dan pernah diumumkan  sebagai Pengedar Shaklee Terbaik oleh Tuan Faisal Abdullah.

Sesuatu yang sangat mahal kerana di antara puluhan ribu pengedar Shaklee di Malaysia m beliau lah yang mendapat kelebihan ini. Oleh kerana itulah , banyak tips dan ilmu-ilmu yang beliau share amat berkesan digunakan dalam bisnes, ini kerana beliau mendapat direct coaching dari pakar-pakar.

5. BIMBINGAN ONLINE YANG KONSISTEN MELALUI GROUP DAN WEBINAR

Master Salwa menyediakan bimbingan komprehensif dan intensif melalui sesi online webinar yang beliau jalankan setiap bulan. Malah setiap webinar ini dirakam dan rakaman video ini dapat di acces melalui bayaran komitmen. 



Antara gambar kelas-kelas yang saya hadiri:


first kelas yang saya hadir masa awal-awal join Shaklee.


kelas belajar cara marketing dengan Master Lyna Noh


dengar perkongsian dari Master yang pergi Conference Orlando


Kelas Rahsia Jutawan dengan Master Salwa (no 2 dari kiri) yang lebih 
mesra dipanggil " mami" 



Banyak yang saya dapat daripada group SuperStarShaklee ini. 
Saya bersyukur sangat kerana dipilih untuk join Team SuperstarShaklee yang banyak
 membantu saya untuk menjadi orang yang lebih positif , bahagia, kaya dan berjaya! 

Anda juga boleh dapat seperti mana yang saya dapat harini. 


Post a Comment