Monday, August 8, 2016

Testimoni : Parut Hilang Lepas Konsisten Vit C & Vit E

Assalamualaikum,
 hari ni dila nak share pasal testimoni berjaya dengan
 konsisten Vitamim C dan Vitamin E shaklee :)

haaa, Ramai orang sukakan vitamin C kan?
tapi jangan sesekali sama kan vitamin C ni sama macam kat luar 
sana sebab vitamin C shaklee 100% semulajadi dan telah menjalani ujian klinikal lagi.

 secara ringkasnya 
Vitamin E shaklee sangat efisien untuk menghilangkan parut 
dan Vitamin C shaklee untuk mengalakkan kolagen serta mencerahkan kulit. 

Untuk kali ni, dila nak share pengalaman-pengalaman 
customer yang setia dengan Vit C & Vit E shaklee. 

TESTIMONI 1



TESTIMONI 2



TESTIMONI 3



nampak kan perubahan kulit yang ketara.
Semuanya kerana mereka setia dan konsisten dengan Shaklee.
Shaklee ni produk semulajadi, jadi takkan putih dalam masa
3 hari, 3 jam, mahu pun 3 hari.

Jadi, kena pegang prinsip
"Biar lambat, asalkan selamat"
Insyallah selamat untuk jangka masa panjang :)


Kalau nak tahu, Vitamin E dan Vitamin C merupakan antioksidan 
yang sangat penting untuk melindungi kulit dari radikal bebas dan 
secara tak langsung membantu melambatkan proses penuaan.

That's why ramai sangat orang suka pi cucuk vitamin c kat muka
 sebab nak nampak muda sokmo! 
Tapi, jangan sebarang cucuk tau!



Pilihlah yang selamat, semulajadi dan berkesan 
macam vitamin shaklee :)

Bagi yang berminat nak SET INI boleh dapatkan dengan cara :
SERVIS TERBAIK DENGAN KONSULTASI PERCUMA!













Post a Comment