Sunday, August 7, 2016

Set Kurus Bajet Shaklee Murah Je :)


hai, ada masalah berat badan?

Ramai orang mengidam-idamkan bentuk badan yang cantik.
Tapi disebabkan berat badan yang berlebihan
membuatkan kita jadi kurang keyakinan diri untuk tampil cantik.
 bila berat badan menjadi masalah, 
kita juga mempunyai masalah untuk memilih baju yang sesuai dengan tubuh badan.

Sebelum saya bagitahu cara bagaimana nak kurus dengan selamat,
jom tengok dulu

Apa Faktor Berat Badan Naik?

- Gaya pemakanan tak sihat
-Kurang bersenam
-Makan lewat malam
- Tidur lewat malam
- Suka makanan manis
- Makanan segera

Ni antara faktor -faktor yang kebiasaan kita lakukan tanpa kita sedari.
Dan akhirnya berat badan naik dengan jayanya.

Untuk menguruskan badan,
sangat sangat memerlukan kesungguhan serta keazaman yang kuat
 untuk dapatkan semula berat badan yang ideal.

Tapi, dunia yang makin maju membuatkan semua orang nak fast result.
Dengan kesibukan masa yang terhad dengan kerja membuatkan
 ramai orang tidak memilih untuk bersenam malah ramai yang 
makan ubat kurus dengan harapan nak kurus dengan segera.
Ada juga yang tahan makan sehingga menyeksa diri sebab nak kurus dengan cepat.

Padahal nak kuruskan badan kena ada penurunan berat badan secara sihat.
bukanlah penurunan secara drastik tapi TAK KEKAL LAMA!

Saya yakin, anda sendiri ingin kurus dengan sihat tanpa memberikan
 kesan yang mudarat pada diri sendiri.
Supplement hanya membantu untuk kita kuruskan
 badan tapi tidak lah kita bergantung semata-mata kepada supplement.

Tapi yang bestnya Vitamin Shaklee berfungsi 
untuk membantu kuruskan badan dengan selamat dan semulajadi. 

nak tahu bagaimana ?

SET KURUS BAJET SHAKLEE


kenapa saya katakan ianya bajet?
 Set ini khas untuk orang yang berusaha untuk kurus dengan
 bantuan supplement dengan kos yang lebih rendah.

Bukan sahaja untuk kurus tapi banyak manfaat lain yang kita akan dapat sekali.


Lecithin 
-membantu memecahkan lemak-lemak dalam  badan kepada molekul yang lebih kecil.
Selain itu, membantu mengawal paras kolestrol dalam badan.

Alfalfa Complex
-  membawa bahan buangan yang tak diperlukan oleh badan.
Alfalfa  juga membantu mencuci darah

dengan pengambilan Set Bajet Kurus ini, anda boleh
 berdiet dengan senang hati tanpa perlu tahan-tahan makan.


Dapatkan konsultasi percuma dan 
Tips Kurus Dengan Berjaya dengan saya sekarang! 



Post a Comment