Tuesday, August 30, 2016

Promosi Last Ostematrix Di Hari Merdeka 2016!


Selamat Hari Merdeka saya ucapkan kepada semua rakyat Malaysia.
 Ini kali pertama saya menyambut Hari Merdeka bersamaan
 Hari closing Shaklee untuk Bulan Ogos!! 
wahhh , mendebarkan sungguh! hehehe.

Semangat nak closing pon macam semangat nak nyanyi lagu merdeka.
Apepon , saya nak bagitau yang hari ni last Promosi Ostematrix. 

sedih tak?
 sedih la kalau korang tak grab sekarang! hehe 
sebab bulan depan dah promo lain.
Best kan Shaklee ni setiap bulan ada promo. 
ni memang saya suka sangat . melompat kegembiraan bila tahu bulan depan promo 
vitamin kesukaan ramai. haaa, nak tahu vitamin apa yang
 promo bulan depan kena selalu-selalu lah follow update blog ni. hehe

tak pon boleh kawan dengan saya di facebook atau intagram :)

Bagi yang rasa diri tak cukup kalsium 
atau ada masalah seperti di bawah : 

- selalu cramp
-sakit belakang
-sakit tulang 
-lenguh-lenguh
- sembelit
- senggugut
-pening kepala
-susah tidur
- gastrik
- masalah angin 


BOLEH CUBA OSTEMATRIX SHAKLEE :)


BUY 2 GET DISCOUNT 5%
BUY 6 FREE 1 


KONSULTASI PERCUMA , DI JAMIN TERBAIK! 



baca lanjut disini :







Post a Comment