Friday, August 5, 2016

Pengalaman Makan Ostematrix Shaklee

Assalamualaikum,

hari ni dila nak cerita sikit tentang pengalaman makan ostematrix shaklee.
Bagaimana akhirnya dila sendiri jatuh cinta dengan vitamin ni.



Masa dila mula -mula join shaklee , dila belum lagi ambil ostematrix ni.
sebab masa tu belum lagi rasa ostematrix ni best tau dan banyak fungsinya,. hehe

Pernah sekali dila join satu event yang Shaklee buat kat Bangi dari pagi sampai petang.
masa tu dila pergi dengan upline dila .kaki dila sakit sangat.
bahagian tumit paling sakit masa tu  membuatkan dila rasa tak selesa.
mungkin jalan terlalu banyak kan hari tu.

memang dulu ada juga masalah ni, tapi pandang remeh je mase tu.
sampai tahap pernah jalan kaki bapak jauh kat KL memang masa tu 
sakit sangat sampai rasa nak baring je kat tengah jalan.haha!
 rasa tak boleh nak jalan dah.
tapi paksa juga jalan sampai naik ktm .fuhh. teruk kan.
umur muda lagi tapi dah sakit tumit bagai. hehe

Masa ni dila dah beli dah ostematrix , tapi masa tu masih culas makan .
kadang makan kadang tak. mana nak dapat effect yang baik kan.

Lepas ngadu kat upline dila tu, dia cakap makan tak ostematrix?
cuba makan ostematrix mane tahu hilang sakit tumit tu.

Start dari tu, dila terus amalkan ostematrix ni.
setiap hari tanpa skip.
Alhamdulillah sejak amalkan tu tumit dila dah tak sakit pon walaupon jalan banyak.
kalau tak, dulu masa dila masak berdiri lama pon dah start rasa sakit.

bukan tu je, masalah sembelit pon setel dengan ostematrix ni,
pernah juga seminggu lebih  ostematrix dila kehabisan stok.
masa ni, dila dah start rasa susah nak membuang.
dila cakap kat husband, dila dah rasa sembelit tu nak mai dah.
terus dila order cepat-cepat.
memang taknak dah skip ostematrix ni.

paling dila gembira bila
  OSTEMATRIX tengah PROMO BULAN ni. 
Yeay!
masa ni boleh kumpul stok bebanyak :)

Alhamdulillah sekarang dah nak masuk botol ke 4 dila makan ostematrix ni.

Korang yang ada masalah :
- sembelit
-sakit pinggang
-senggugut
-lenguh-lenguh badan
- sakit tumit

dila sangat-sangat recommended untuk ambil Ostematrix ni!

Kalau beli 2 botol korang akan dapat diskaun 5%
atau pon kalau beli 6 botol dapat free satu botol lagi!
syokkan!
kalau dah jadi ahli tu lagi jimat berganda-ganda tau!

Macam mana nak jadi ahli shaklee?
Klik  je sini nanti dila bantu :)

atau pon, kalau nak lebih cepat,

Jaga kesihatan dari sekarang itu lebih penting dari menyesal kemudian hari :)
Terima kasih Allah, Terima kasih Shaklee

Post a Comment