Thursday, August 4, 2016

Pencuci Muka Tahan Lama!

Assalamualaikum.

Hari nak share Pencuci muka yang dila pakai setiap hari. 
Sebelum ni dila pakai pencuci jenama lain. 
lebih kurang 2 bulan camtu mesti kena repeat beli sebab pencuci muka cepat habis.

eh, Perempuan kalau tak pakai pencuci muka mane boleh kan!
rasa melekit je muka tu macam tak basuh. hehe
sebab tu la kena ada pencuci muka yang tahan lama. 
takperlu nak repeat tiap-tiap bulan.

haa, nak tahu dila pakai pencuci muka apa?


taraaa, nilah pencuci muka yang jadi feveret dila sekarang ni! 
Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser

Apa yang best setakat yang dila rasa ?

1. Memang tahan lama sangat sebab beli haritu bulan 3
 sekarang masih banyak siap kongsi dengan husband lagi tau. 
Tak repeat order pon lagi.

2. Buih dia sangat banyak. pakai cinonet je kat tangan then
 gosok2 sampai buih keluar banyak.Lembut je buih dia. :)

3. Muka rasa bersih sangat lepas cuci muka. 
masa ni berangan kulit rasa lembut dan licin je. hehe

4. Yakin sebab takde bahan kimia merbahaya untuk kulit. 
Sayang kulit kan? of course kena cari yang semulajadi. 

5. Murah harganya. Berbanding kita beli pencuci muka tapi
setiap 2 3 bulan sekali kena beli. 
cuba darabkan.agak2 setahun kena beli bape kali?
 nanti bagitau dila ok.hehe 


Pasni ni memang tak tukar dah jenama lain. hehe
eh lupa nak bagitau pencuci ni takde bau wangi2 tau, 
bau dia macam bau tumbuhan je,
yelaa, kandungan pencuci muka ni terdiri daripada 16 jenis tumbuhan.
takpela, next entry dila citer details ok.
 Boleh korang tahu apa tumbuhan yang ada dalam pencuci muka ni



okla, dila belanja satu gambar dengan pencuci muka ni.


Pertanyaan lanjut dan sebarang order , 





Post a Comment