Wednesday, August 17, 2016

Kekuatan Shaklee Yang Ramai Orang Tak Tahu

Assalamualaikum.
Hai , everybody in blogger now. hehe

Disebabkan hari ni dila mood happy so, dila decide nak cerita pasal shaklee.
jangan bosan ye untuk teruskan baca pasal shaklee kat blog dila. hehe
Sebab dila nak semua orang tahu Shaklee merupakan produk yang sudah lama dalam pasaran!
haaa, mesti lah produk dia bagus kan dan permintaan pon ramai sebab sampai sekarang pon orang masih mencari-cari pengedar SHAKLEE di seluruh Malaysia dan Luar Negara juga.

tapi INGAT , cari Pengedar Sah Shaklee macam dila tau kalau tak nak kena tipu. hihi


Nak tahu apa kekuatan Shaklee?


1. COMPANY


Syarikat Shaklee di asaskan sejak tahun 1956  oleh 
DR. FORREST C. SHAKLEE yang ketika itu berusia 60 tahun inpirasi daripada masalah 
kesihatan yang beliau alami semasa kecil.
 Beliau seorang yang menghargai alam semulajadi dan 
percaya kesihatan yang baik bermula dengan pemakanan yang sihat dan semulajadi.

Dan sekarang, Roger Barnett merupakan CEO Syarikat Shaklee 
yang menjalankan MLM yang sangat friendly with family dan
 merupakan syarikat MLM pertama di Amerika masa tu. 


2. PRODUCT 

cuba teka dalam banyak-banyak produk shaklee, 
yang mana satu paling lama bertahan hingga ke hari ini? 



ha, ini lah dia vitamin pertama yang Shaklee keluarkan pada tahun 1915
iaitu VITALIZED MINERAL
DAH 100 TAHUN WEH! 

dan kini kekal sampai sekarang dengan wajah yang baru dan nama baru iaitu 
VITALEA IRON FORMULA


kalau nak tahu perkatan VITAMIN berasal daripada perkataan
VITALIZED MINERAL


Tagline Shaklee :




"SENTIASA SELAMAT " 
- Membuatkan beribu ujikaji untuk memastikan produk yang dikeluarkan selamat.

"SENTIASA SEMULAJADI"
- Semua kandungan dalam produk ialah tumbuhan yang dipantau dari proses
 menanam sehingga menjadi tablet

"SENTIASA BERKESAN"
- Membuat landmark study yang mana menguji orang yang mengamalkan shaklee 
dan orang yang tak makan shaklee untuk memastikan vitamin shaklee berkesan.

3. GAJI YANG DITAWARKAN


kalau anda menyamakan Shaklee dengan syarikat MLM yang lain, itu bermakna 
anda belum habis mengkaji mengenai Shaklee.

Shaklee tak pernah lewat bayar BONUS setiap bulan kepada pengedar Shaklee
 sejak dari mula syarikat ini ditubuhkan, Shaklee sangat menjaga kebajikan pengedarnya.

Shaklee syarikat MLM yang ADIL kerana tak de istilah orang atas goyang 
kaki duit masuk, kita yang bawah teruk-teruk keje. TAK ADA OKAY! 
Konsep Shaklee ialah SIAPA BUAT LEBIH, DIA AKAN DAPAT LEBIH.

ini betul ye, sepanjang dila jadi PENGEDAR SHAKLEE ni, memang rasa
 kalau usaha lebih, maka bonus pon dapat lebih.

Shaklee memang bayar setimpal dengan USAHA kita.
dan dalam shaklee sangat mudah nak capai kejayaan jika kita rajin usaha! 

4. SPECIAL ABOUT SHAKLEE


Shaklee sebuah perniagaan bisnes yang boleh dilakukan di mana sahaja.
janji ada internet connection semuanya berjalan lancar.
Sebab tu, kalau korang tengok shaklee takde pon kedai di tepi-tepi jalan atau pasar 
raya sebab Produk shaklee adalah eksklusif dan Shaklee nak jaga orang yang
 consume Shaklee supaya dapat consultation yang betul. 

Bukan asal beli, lepas tu senyap je. 
Tapi itulah cara kami. 
beli dengan kami, kami consult dengan sebaiknya :)

Best lagi sebab Shaklee sangat mesra family.
Kalau ada event ke apa tak pernah larang nak bawak mak ayah dan anak-anak join sekali.
Event atas pentas amik anugerah pon anak-anak boleh ikut sekali.

Dan banyakk laggi cerita best mengenai shaklee.
Bukan cerita dongeng tapi cerita realiti .

APA KATA ANDA SERTAI KAMI SEKARANG?
DAN RASAI SENDIRI MOMENT BEST BERSAMA SHAKLEE :)












Post a Comment