Sunday, August 7, 2016

Cantik Semulajadi Dengan Set Cantik Bajet Shaklee

Assalamualaikum.

dah bersiap-siap pi kerja?
tak perlu nak make up tebal-tebal kalau dah cantik secara semulajadi kan?
tapi nak nampak natural beauty tanpa make up kena lah makan
 makanan yang berkhasiat untuk kulit.
Baru lah kulit kelihatan segar dan bermaya :)


Bila cakap pasal cantik. orang akan tengok bahagian muka
 sebab muka duk bahagian atas sekali dan muka ni juga tempat
 orang tengok untuk kenal seseorang.

Tapi biasanya perempuan, mesti ada masalah berkaitan kulit muka ni.
biasanya mesti cik jerawat suka bermain cak-cak kat muka dan
 kadangkala meninggalkan kesan parut yang agak lama untuk hilang.hehe

Bila muka ada masalah jerawat , elakkan bagi tekanan kepada kulit dengan
 memakai pelbagai produk kecantikan yang belum tentu bebas dari bahan kimia.
Akibatnya, kulit muka akan bertambah teruk 
dan menyebabkan masalah lain pulak yang muncul. 

jadi, lebih baik rawat kulit muka dengan pemakanan yang sihat.
Kerana pemakanan yang sihat mempunyai nutrisi yang baik
 untuk pertumbuhan sel yang sihat dalam badan.
Bila sel badan sihat, maka kulit pon akan tumbuh dengan sihat!

Dengan bantuan Set Cantik Bajet ini, 
anda boleh kelihatan cantik dan sihat tanpa perlu bermake up lagi.
Siapa taknak cantik secara natural kan?

hehe. Of course NAK! 


SET CANTIK BAJET SHAKLEE 


Set Cantik Bajet ini mengandungi dua item hot dalam produk shaklee iaitu 

VITAMIN C 
&
ESP

Kenapa VITAMIN C penting untuk kulit?

Sepertimana ramai orang tahu, vitamin C sangat penting 
untuk kulit sebagai pengalak kolagen. 
Dan fakta penting sebab tubuh badan kita tak dapat produce vitamin c sendiri,
maka kita mesti ambil dari makanan ataupon dari VITAMIN C shaklee :)

Yang bestnya Vitamin C shaklee ni menggunakan teknologi ' Sustained Release' yang 
mana ia melepaskan vitamin c ke dalam badan secara perlahab-lahan sehingga 5 jam. 
maknanya badan kita akan sentiasa dibekalkan vitamin C.



Kenapa ESP penting untuk kulit ?

ESP pula merupakan sumber protein soya yang berasaskan tumbuhan.
ESP mengandungi 9 asid amino perlu yang penting untuk tubuh badan.
 protein yang berkualiti diperlukan untuk menbentuk sel yang sihat.

Sel badan kita memerlukan protein yang berkualiti untuk
 membantu menukarkan sel kulit mati kepada sel kulit yang baru.
Sebab itu, siapa yang consume ESP akan dapati parut-parut semakin pudar!

Hanya dengan dua vitamin ni anda bakal mendapat kulit yang sihat serta cantik secara semulajadi :)

Dapatkan Set Cantik ini dengan harga
 yang lebih jimat sekarang!

Dapatkan konsultasi percuma dan Tips Cantik dengan Sihat dengan saya.


Post a Comment