Monday, July 25, 2016

Testimoni : ESP ALL IN ONE

Assalamualaikum!

selamat pagi.
Alhamdulillah masih lagi diberi kesempatan untuk bangun sahur dan solat subuh.
 hari ni puasa ke 3 untuk puasa 6 .
lagi 3 hari je lagi puasa sebelum habis syawal ni.
soo, kena gigih sikit nak habiskan ni.hehe

hari ni lepas subuh terus update blog ni sebab sat lagi ada kelas memandu.
takut mak ai nak JPJ rabu ni.
doakan den yo!
moga lulus dengan cemerlang tanpa perlu repeat test. fuhhh~~~

ok, hari ni nak share pasal testimoni ESP.
mungkin selama ni ramai nak tahu apa kesan lepas consume ESP kan?
selalu dengar kan ESP ni mengenyangkan , untuk tenaga kan?
adakah setakat tu je ?
haaaa..
Kalau ada yang tercari-cari produk yang ALL IN ONE ni memang saya sangat syorkan ESP sebab manfaat dia sangat banyakkkk untuk tubuh!

especially untuk yang nak KURUS, 
untuk HILANGKAN PARUT JERAWAT ,
 untuk TENAGA,
 untuk MILKBOOSTER ,
untuk yang ada GASTRIK,
 kalau nak tahu amatlah sesuai untuk yang ada DIABETES! haaa best kan?


Perhatikan testimoni ni. 
sangat All in one kan? :)


Kesan almost 3 years dengan ESP :

1. Gastrik dah takde 
2. Parut jerawat dah semakin pudar
3. Selulit dah kurang sampai hubby pon tegur!
4.Rasa bertenaga je badan
5. Kurangkan diabetes masa mengandung
6.Masalah angin berkurangan.


Tahniah kepada testimoni customer ini yang setia dengan ESP almost 3 years 
dan dapat kesan yang sangat bermakna dalam hidup dia. hehe
yang paling best takde dah gastrik . 
faham sangat sape yang ada gastrik tu mesti selalu sakit perut 
sampai takleh nak wat pape.


Testimoni kakak ipar sendiri yang ada diabetes lepas
 consume ESP pon dah takde dah diabetes dia.
alhamdulillah terkejut dengar.
hanya minum ESP je, tak perlu dah ambil ubat-ubat doktor.
dia pon cakap kalau tak amik ESP badan rasa kurang tenaga.

NAK TAHU SEBAB APA?

sebab ESP mempunyai GLISEMIK INDEX yang rendah iaitu 39 

glisemik index yang rendah melambatkan rasa lapar kerana 
makanan di cerna secara perlahan-lahan. bukan sekaligus. 
so no wonder lah amat bagus untuk 
sesiapa yang ada diabetes ni sebab selalu lapar.

Bagi uolss yang nak dapatkan ESP ni boleh contact
 saya untuk dapatkan consultation percuma! :)

DIJAMIN SERVIS TERBAIK!





Post a Comment