Friday, July 29, 2016

Promosi Vivix Bakal Berakhir 3 Hari Lagi!

Assalamualaikum!




berita panas bagi yang nak grab VIVIX  sebab bulan ni promosi harga jimat sangat.

TINGGAL LAGI 3 HARI JE LAGI
 PROMOSI INI BAKAL BERAKHIR!

kenapa saya kata jimat ?
sebab dengan setiap pembelian :

 2 botol VIVIX  anda akan dapat  DISKAUN 5%
DAN
 6 botol VIVIX  PERCUMA 1 botol lagi!

memang selalu je shaklee buat promo VIVIX ni tapi mana
 nak tahu kan sebab bulan depan belum tentu VIVIX ni promo lagi!
haaa, cepat grab LAMBAT RUGI!


4 SEBAB KENAPA KENA GRAB VIVIX MASA PROMOSI?

1. Sebab harga murah sangat berbanding harga asal. Ni kalau kira-kira mau 2++ jimat dia.
2. Beli 2 botol dapat free membership .JIMAT RM 69 tau. Free postage pulak tu. Jimat lagi RM 10.60
3. Masa promosi je boleh dapat harga terlajak jimat ni.
4. Masa ni lah boleh bagi hadiah kat mak ayah atau sedara mara yang ada masalah kesihatan.


Meh tengok kenapa ramai orang berebut-rebut beli VIVIX masa tengah promosi ni.
of course sebab BANYAK MANFAAT VIVIX untuk tubuh badan dan kesihatan.

1. Vivix membantu merendahkan tekanan darah
2.Vivix membantu mengurangkan kedut halus
3. Vivix menggalakkan penuaan yang sihat
4. Vivix membantu mengelakkan kanser
5. Vivix membantu mengurangkan risiko sakit jantung
6. Vivix membantu kompilkasi kencing manis
7. Vivix membantu meningkatkan kesihatan artritis
8. Vvivix membantu menyokong kesihatan sendi
9. Vivix membantu mengurangkan insiden nyanyuk
10. Vivix membantu meningkatkan sistem imun
11. Vivix membantu menurunkan berat badan
12. Vivix membantu kesihatan mata
13. Vivix membantu mengalakkan kesihatan menyeluruh.
14. Vivix melambatkan proses penuaan
15. Vivix membantu mengawal  selia Estrogen
16. Vivix membantu memperbaiki tekstur kulit
17. Vivix membantu mencegah masalah prostat
18. Vivix membantu merendahkan tahap kolestrol
19. Vivix membantu menguatkan tulang
20. Vivix membantu melegakan alergi dan alahan.

dan banyakk lagi manfaat VIVIX untuk kesihatan kita.



ni saya kongsikan antara Testimoni berjaya dengan VIVIX :)









berminat untuk order?



Post a Comment