Tuesday, July 19, 2016

Pengedar Sah Shaklee Seremban

Assalamualaikum.

hari ni nak cerita santai-santai je.



saja nak share , saya ni Pengedar Sah Shaklee Seremban.
saya tinggal di Sikamat.
nak details lagi, no rumah 85, lorong 10 Desa Rhu, Taman Desa Rhu ,Sikamat.
haa, nak mai rumah boleh roger dulu ye . hehe

Bila cakap pasal Pengedar Sah Shaklee Seremban,
saya ahli yang berdaftar.
no ID SHAKLEE saya : 1211873
 saya juga menyediakan perkhidmatan COD (Cash On Delivery) secara percuma di kawasan berdekatan Sikamat dan Seremban.

biasanya stok yang ada kat saya tak banyak sebab kebanyakkan customer saya lebih suka barang dipos direct ke rumah.

ni antara gambar-gambar customer yang order untuk saya COD.

hehe. gambar karpet yang sama .
 tu je port baik nak tangkap gmbar.

bagi yang nak Order Shaklee jangan malu-malu nak hubungi saya
dan boleh dapatkan produk shaklee secara terus tanpa caj penghantaran.

HARGA DAN SERVICE DIJAMIN TERBAIK!
konsultasi PERCUMA khas untuk customer saya.







Post a Comment