Friday, June 17, 2016

Pencuci Muka The Best Untuk Tersayang :)

P E N C U CI    M U K A    T H E    B E S T!
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★



Hihi, tak sangka ada hikmah photoshoot kat kampung aritu.

Al kisah, si dia ni mempunyai masalah minyak muka yang agak teruk. 
Sebelum ni pernah guna macam2 jenis pencuci muka tapi satu pon tak jalan.
tak kurang2 jugak minyak kat muka.

One day, si isteri nak try pencuci muka Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser ni. 
Maka, dia pon nak cuba sama.hehe. 
Mana tahu ok kann? 
Lagipon jimat sangat siap boleh kongsi lagi. 
Pakai sikit je buih Masyallah banyakk woo!


Alhamdulillah, nampk kesan ketara bila minyak kat muka da kurang. 
Kalau dlu balik keje, dari jauh memang nampak muka berkilat2 sebab minyak.hihi.
Tapi skrg takde dah. 
Even kakak dia sendiri ada tegur muka dia dah nampak bersih skit. 
Tak macam dulu.

Yang paling nampak dia macam dah jatuh cinta dengan pencuci muka ni bila si isteri pi pogram hujung minggu maka 2 harilah dia tak dapat cuci muka.
Balik2 dia mengadu,
 " abg dah lama tak pakai pencuci muka tau, dah geli sgt dah dengan muka ni" .hehe.
Nilah pencuci muka kesayangan si dia 😘

Apepon saya happy sangat sebab dapat bagi yang terbaik utk orang yang tersayang. 
Yang pasti dijamin selamat, semulajadi dan berkesan.



Ada yang nak pencuci muka best ni jugak?
Anda juga wajib dapatkan satu! 

Memang the BEST!!!





Post a Comment