Sunday, May 8, 2016

Vitalea For Children ,Vitamin Terbaik Untuk Kanak-kanak!

Assalamualaikum.
selamat pagi semua.

dah mandi?
dah sarapan ESP?
dah siapkan kerja rumah?

hehe, biasa pepagi ni memang sibuk menguruskan kerja
 rumah bagi isteri yang kerja kat rumah macam saya ni. hehe

Bestnya kerja kat rumah masa sangatt flexible.
tu pasal boleh plak berblog pepagi ni ye.hehe



okla. harini nak citer pasal vitamin untuk kanak-kanak.
haa, usia kanak-kanak nilah kita kena bagi vitamin supaya 
dia lebih cergas, cerdik dan behave sikit kelakuannya.hehe
 sebab apa ?
sebab kanak-kanak sangat memerlukan makanan untuk
 otak supaya dapat berkembang secara sihat.

kalau tengok zaman sekarang ni, 
ramai mak ayah yang tidak menjaga pemakanan anak-anak menyebabkan anak-anak makan apa sahaja yang dirasakan sedap tanpa mengambil kira khasiatnya.

jadi, Shaklee telah mengeluarkan formula khas tablet VITALEA FOR CHILDREN
 berperisa anggur semulajadi untuk kanak-kanak supaya
 kanak-kanak dapat cukup vitamin dan nutrisi untuk perkembangan
 otak serta tubuh badan mereka.

haaa, nilah rupa Vitalea For Children (VFC).
sedappp, anak2 anda pasti sukakannya.


APA YANG BEST VITALEA FOR CHILDREN NI?




Haaa, mampu tak nak sediakan makanan ni setiap hari? hehehe
sonang yo bagi je anak-anak makan VFC insyallah semua
 nutrient dalam makanan
mereka akan dapat. 

yang bestnya , 
VFC ni perisa anggur semulajadi tanpa bahan pengawet, 
perisa tiruan. jadi rasanya sedap macam gula-gula dan selamat dimakan. 

sangat sesuai untuk anak-anak :
- yang ada masalah sembelit
-yang mudah selsema dan demam
-yang tiada selera makan
-yang suka memilih makanan
-yang tak suka sayur

Ada satu talk yang saya pernah hadir , 
penceramah tu pernah cakap GULA-GULA boleh menyebabkan anak-anak hyper aktif
sebab bila mereka makan gula-gula, badan mereka perlu menggunakan tenaga tersebut
tu pasal anak-anak tak reti duduk diam selagi tenaga tu masih ada. 

pernah juga kes budak-budak meninggal sebab makan gula-gula secara berlebihan 
tanpa kawalan.

so, apa respon korang sebagai mak dan ayah?
takkan nak biar anak2 makan gula2 tiap2 hari kann?

jom bertindak sekarang sebelum terlambat! 

JOM JADIKAN VITALEA FOR CHILDREN gula-gula anak-anak anda! 
makan banyak2 pon takpe sebab vitamin sihat :)

alang-alang bulan MEI ni tengah Promosi VFC , 
jom berikan anak-anak anda vitamin
 yang terbaik untuk mereka. 



Ibu yang sayangkan anak-anak ,
pasti memberikan yang terbaik untuk anaknya.


TESTIMONI VFC 

Gembira bila anak yang kurang makan dan picky eater dah 
kembali berselera makan . yang paling 
seronok bila berat badan anak dah naik! 
Alhamdulillah.


BERMINAT UNTUK DAPATKAN VFC ?










Post a Comment