Friday, May 6, 2016

PROMOSI MEI 2016


Alhamdulillah dah seminggu bulan Mei kann.

hari ni dah jumaat. 
lagi sebulan je nak sambut Ramadhan! huhu

amacam? pose ganti dah ganti ke belum?
jangan asik nak bayar fidyah je tapi tak berganti2 nanti makin membukitlah puase ganti korang tuu.hehe..garang tak mak?

ok, nak cite pasal promosi Mei .
haaa, kalo korang join Shaklee ni memang bestt giler!

setiap bulan konfem ado promosi kaw2 punyelah.
harga memang tergolek golek runtuh lagi2 kalo korang dah jadi ahli! 

yang penting nak sebarkan kebaikan dan kelebihan produk untuk 
menjamin kesihatan korang laa kan.
nak sihat?
kena usaha cari supplemen yg semualajdi utk topup 
vitamin yang tak cukup dalam badan korang tu, hehe
 dalam badan saya jugak , bukan korang je tau.



ok, taraaaa..

PROMOSI KALI INI :

1. COLLAGEN POWDER 

yang ni bestt sangat , of course kalo nak cantik org cari kolagen kann.
haaa, shaklee pon ada kolagen yang mana sumber dari sisik ikan merah.
bukan sahaja utk kulit tapi utk sendi, rambut dan semualahhh. 

korang beli 2 dapat diskaun 5%
kalo korang beli 6 percuma 1 uolsss! 
haaa, pakat2 laa dengan housmate, classmate, 
officemate pakat2 beli collagen utk kesihatan kulit anda. hehe


2. ALFALFA COMPLEX

haa, bertuah korang kalau dapat grab promosi kali ini.
Alfalfa ni sudah dikenali sebagai raja segala tumbuhan.
kalo korang tengok pokoknya renek jee tapi akarnyaaa panjanggg benorr! haha

akar yang panjang nilah kaut segala nutrient dan mineral dalam tanah tau.
tu pasal alfalfa sangat sangat sangat banyak manfaat utk tubuh kita!

antaranya :
- bagi ibu2 yang nak banyakkan susu badan
-bagi korang yang nak buang toksik dalam badan 
-bagi korang yang nak kurus cepat
-bagi korang yang ada alahan, resdung, ataupon elergik sampai semua
makanan favourite korang takleh makan tu.
-bagi korang yang ada masalah keputihan yang serius.
-bagi pasangan suami isteri. 

haaa, jangan ingat perempuan je .lelaki pon boleh amalkan alfalfa ni bersama,
JIMAT KE JIMAT?
JIMAT BERGOLEK GOLEK tau!
sangaattttt multifunction. 
korang wajib ada satu kat rumah.


3. VITALEA FOR CHILDREN.

vitamin untuk anak-anak anda.
takkan korang je nak sihat kan.
anak-anak pon perlukan vitamin.

haa, vitalea for children ni diformulakan khas 
dengan perisa anggur semualajdi.
so, rasa anggur la.
memang sedap.
boleh kunyah2 sangat sesuai utk anak2 anda.

especially:
-yang susah nak makan nasi
-yang susah nak makan sayur
-yang kurang selera makan
-yang selalu sembelit
-yang ada alahan kulit
-yang mudah selsema dan demam


paling besttt, 
anak korang pasti suka sebab boleh makan macam gula2 .
takde masalah makan banyak2 pon.

haaa, alang promo ni ape lagi?
sayang anak konfem akan bagi yg terbaik untuk anak korang kann? 


Jangan lepaskan peluang anda untuk Grab promosi MEI ni ye! 
lambat korang rugi. 
sebab bulan depan belum tentu ada lagi promo ni. 


kalau berminat, 
boleh PM direct 0145010786 untuk
 dapatkan reply yang pantas.



PENGEDAR SHAKLEE SERMEBAN
shakleebydieyla



Post a Comment