Monday, April 11, 2016

Syoknyaaaaa PROMOSI APRIL!

ASSALAMUALAIKUM.

lama sudah tak menjengah disini.hehe
kejap je masa berlalu kan. 
dah masuk pon bulan April.

nak citer bestt sangat lahhhhh shaklee ni sebab tiap2 bulan ada je promosi kaw2 punya!! 
masa promosi ni adalah masa yang dinanti-nanti oleh semua peminat vitamin shaklee tau! 
boleh borong bebanyak buat stok setahun gitu! 

best ke best?

bulan lepas promo ESP kan.
memang berderu orang wasap mesej nak ESP .hehe.

agak2 korang bulan ni promo ape plak?hihi



taraaaaa!! 
vitamin C shaklee tengah promosi kot!
tunggu apa lagi? 
masa ni laah nak grab.hihi
tahan 6 BULAN tau!



Kebaikan Sustained Release Vitamin C Shaklee


🌸Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri

🌸Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam,

🌸memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata

🌸Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mendapatkan gusi yang sihat dan gigi.

🌸Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran

🌸Melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti.

🌸Membantu untuk mengurangkan tahap kolesterol, tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

🌸Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka, dan pengeluaran hormon antistress.

🌸Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi.

🌸Memainkan peranan penting dalam pengeluaran kolagen, yang membantu mencegah penuaan pra-matang.

🌸Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya.

🌸Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas.

🌸Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih –> berguna dalam rawatan anemia. Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah

🌸Merawat jangkitan saluran kencing.

🌸Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain.


WAHHH , OMEGA GUARD PON TENGAH PROMO BULAN NI!
SYIOKKKNYA!!

🍬26 Manfaat Omega 3 Dalam Omega Guard Shaklee 🍬

 🌟Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita   
🌟Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan.
 🌟Mencegah salur darah dari tersumbat 
🌟 Omega 3 dapat mengelakkan strok.
🌟 Mengekalkan tekanan normal darah 
🌟 Membantu mengurangkan ketegangan urat leher 
🌟  Mengurangkan sakit kepala 
🌟Merendahkan kolestrol.  
🌟Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan 
🌟Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL 
🌟 Mengawal masalah obesiti 
🌟 Mengurangkan risiko penyakit jantung 
🌟Sangat bagus untuk ibu hamil 
 membantu tumbesaran dan perkembangan  otak janin 
🌟 Meningkatkan perkembangangan memori janin dan kanak-kanak.
🌟 Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak
🌟 Membantu menyihatkan paru-paru .
🌟Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll 
🌟 Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE        (lupus erythematosus) 
🌟 Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang 
🌟 Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
🌟Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan
🌟Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik 
🌟 Memelihara fungsi-fungsi sendi 
🌟 Mencegah penyakit gout


 Selain itu, Omega 3 yang terkandung dalam Omega Guard
 Shaklee membantu memperbaiki masalah berkaitan otak seperti : 

 💓Mencegah insomnia
  💓Mengurangkan tekanan emosi 
💓Mengurangkan kemurungan dan kebimbangan 
💓Membantu memperbaiki masalah autism 
💓 Membantu memperbaiki masalah kanak-kanak hyperactive 
💓Mengurangkan masalah schizophrenia 
💓Mengurangkan masalah lupa pada wanita yang telah melahirkan anak


orait, save your date ok.
promo sepanjang bulan April je tau.
nanti next entry saya citer apa best sangat vitamin C dan Omega ni 
sampai korangg semua kena beli dan amalkan. hihi

stay tuned.....


kepada anda yang berminat untuk mendapatkan
 vitamin shaklee
boleh hubungi terus di talian 0145010786 
untuk sebarang pertanyaan dan order! 


PENGEDAR SHAKLEE SEREMBAN


Post a Comment