Tuesday, March 8, 2016

Wajah kembali muda dengan VIVIX!

Bila umur dah meningkat, apa yang kita risau adalah bila kulit terlalu cepat kedut,
 dah nampak garis-garis halus di wajah menandakan usia telah lanjut! huhu.

paling sadis bila orang teka umur kita lebih tua dari sepatutnya.

ohh, TIDAKKK! 
malu je kann. 
muda -muda dah nampak macam acik-acik. hehe


ok, kat sini kita tengok macam mana
 VIVIX Melambatkan Penuaan pada Tahap Sellular.

4 MEKANISME PENUAAN PADA TAHAP SELLULAR

1. Kerosakkan DNA 

Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA.Serangan-serangan ini merosakkan pangkalan data genetik menghasilkan satu "typo" ( kesilapan dari yang asal) yang akan mengganggu fungsi sel dan panjang umur.

Ramuan VIVIX melindungi dan memperbaiki sellular DNA.

2. Pengawalan Genetik

Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umut pada tahap sellular.

Di dalam satu penemuaan utama, ujian klinikal terbaru menunjukkan ramuan VIVIX mengaktifkan satu pengawaalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap sellular.

3. Pengeluaran Tenaga yang kian menurun oleh Sel.

Mitochondria ( penjana tetap) di dalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan.Apabila kecekapan mitochondria menurun fungsi sel turu menurun.

Ramuan VIVIX menggalakkan biogenesis ( pembentukan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.

4. Penimbunan Protin AGE 

Penimbunan protin AGE( advanced glycation end products) boleh menyebabkan kerosakkan tahap sellular yang akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur.

Ramuan VIVIX adalah 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan anggur "muscadine") untuk melambatkan pembentukan protin AGE.



VIVIX MELAMBATKAN PENUAAN PADA TAHAP SELLULAR LEVEL


Penyelidikan canggih sejagat untuk menentang penuaan selular dan perkongsian penyelidikan bertahun-tahun dengan saintis terkemuka telah menghasilkan VIVIX - penemuan saintifik yang hebat dari SHAKLEE.

Hanya VIVIX mengandungi adunan fitonutrien proprietari yang memanfaatkan kuasa anggur muscadine yang jarang ditemui dan resveratrol, menghasilkan ramuan yang 10 kali ganda lebih efektif dari hanya resveratrol sahaja dalam melambatkan mekasnisme utama penuaan sellular.


Didalam kajian makmal, ramuan VIVIX telah menunjukkan ia memberi impak kepada empat mekanisme utama tahap sellular.

*  melindungi dan membaiki sellular DNA 
*  memberi impak positif kepada pengawalan genetik
* menggalakkan pembentukkan baru mitochondria ( penjana tenaga)
* melambatkan pembentukkan protin AGE ( advanced gylcation end products)

juga membantu dan memelihara dalam masalah :
- kesihatan jantung
- kesihatan otak
- kesihatan sistem imun
- kesihatan sendi
-perlindungan antioksidan
-kesihatan buah pinggang


JOM AWET MUDA DENGAN VIVIX SHAKLEE!

mestilah seronok kan kulit wajah nampak muda walaupon umur dah meningkat.
silap haribulan orang ingat kita anak dara pulak! hehe
mestilah penjagaan kulit harus dititik beratkan untuk kelihatan 
lebih semangat, kekal sihat dan cergas 
walaupon usia makin lanjut.

haaa, bulan ni ada promosi lahh..

PROMOSI BULAN MARCH :

TWINPACK VIVIX (2 BOTOL)
PERCUMA KEAHLIAN
PERCUMA KOS PENGHANTARAN
HARGA SUPER JIMATT !
BERMINAT?
BOLEH HUBUNGI TERUS 0145010786
SEKARANG!

PENGEDAR SHAKLEE SEREMBAN


Post a Comment