Thursday, March 3, 2016

RESVERATROL UNTUK KEKUATAN MEMORI


Assalamualaikum semua.

Apa tu resveratrol? 

Resveratrol adalah komponen utama dalam Vivix, cecair ajaib kesayangan ramai dalam Shaklee 

Mahal ke Vivix? Of course sepadan dengan nilainya. 
Kalau orang offer kat korang emas 1 gram harga RM5, berani tak nak terima?
 Entah2 benda apa lah kan. Macam tu lah juga benda2 penuh kebaikan dari alam semulajadi ciptaan Ilahi.nak buat vivix bukan senang. Bukan boleh blend anggur masuk botol macam tu je. Anggur dia pun anggur muscadine, bukan anggur yang biasa kita makan tu.

Cakap tentang memori (ingatan), biasanya makin meningkat usia, ingatan kita makin kurang. Lebih2 lagi bila dah tua dan dah kena Alzheimer (nyanyuk). makin teruk ketidakingatannyapun..a

orang kata bila makin tua, kita akan jadi reverse balik, jadi mcam budak2 balik & mengikut kajian (kalau nak cari jurnal dia boleh godek dalam JAMA neurology), bila dah kena Alzheimer ni, sel2 otak semakin tak bersambung, yang mana ada sambungan pun jadi putus. 

tak macam kanak2 kan sel otak berhubung..

Eh tak payah tunggu tua... kita yg muda2 ni pun dah asyik lupa je kan?

Macamana nak atasi masalah lupa ni? 

Selain dari vitamin utk otak seperti OMEGA GUARD 

satu lagi nutrisi yang terbukti berkesan untuk memperbaiki sambungan sel2 otak adalah RESVERATROL!

Produk apa yang ada resveratrol???

Of course lah yang tengah promo bulan niiiii iaitu  VIVIX!

haaa, vivix bukan je  terbukti boleh repair sel2 badan, DNA tapi boleh repair otak dan metabolism juga. (ref: Jurnal of Neuroscience).

Jangan tunggu sakit atau tua baru nak cuba Vivix.
umur 30 ke atas atau yang dah jadi ibu bapa tu wajib amalkan Vivix. 
lagi2 lah perempuan bila dah 30 tahun ke atas, 
metabolisma tubuh makin drop. 

Masa ni lah nak cuba Vivix.


beli 2 dapat diskaun 5% 

boleh jimat berganda tau!
tu pasal time promosi kena grab cecepat.

agak2 yang mudah lupa tu 

elok sangat ambil VIVIX ni!


nak order?

whatsapp 0145010786 
whatsapp 0145010786
whatsapp 0145010786

PENGEDAR SHAKLEE SEREMBAN 
Post a Comment