Wednesday, March 2, 2016

Bagaimana VIVIX hilangkan ketagihan MEROKOK?

Assalamualaikum.

Dah banyak testimonials yang dikongsikan tentang kejayaan
 berhenti merokok dengan Vivix kan... 


Persoalannya, macamana Vivix ni boleh hilangkan ketagihan merokok?

1. Vivix  men-detox-kan nikotin dari dalam darah, organ, otak, etc. Bila nikotin dah takde, rasa ketagih nak nikotin pun hilang.

2. Orang merokok merasakan satu 'feeling' bila dia isap rokok. Sebab tu bila dia berhenti hisap rokok, otak dia rasa lain macam dan memanggil2 utk dia hisap rokok balik bagi mendapatkan semula 'feeling' tu. Vivix boleh memberikan 'feeling' tu, jadi bila dia minum Vivix, dia tak rasa terpanggil nak merokok.

3. Vivix mengurangkan simptom withdrawal bila berhenti merokok. Simptom withdarawal ni teruk2 juga. sebab tu ramai orang yang berhenti merokok tiba2, dia kena macam2 penyakit. senang cakap, badan 'terkejut' dengan keadaan yang dia tak biasa (takde sumber nikotin). Insya-Allah dengan Vivix boleh redakan kejutan tu.

Sebaiknya Vivix diambil bersama dengan DTX Complex untuk detox segala benda yg ada dalam organ dalaman terutama hati.

Korang boleh promo kan Vivix bab berenti rokok ni kepada isteri2 yang suaminya perokok tegar kat luar sana tu.

 kalau share benda ni dgn perokok2, konfem diorang tak baca dah hehehe. btol tak?



jom tengok kisah seorang perokok tegar yang kini bebas dari ROKOK.










SAYANGI MEREKA YANG BERADA DISEKELILING ANDA.

JOM ORDER UNTUK MEREKA YANG TERSAYANG.

BULAN NI MASIH LAGI PROMO TWINPACK VIVIX TAU! 

YUHUUUUUUUUUUU. :P

HEALTHY LIVING YOUNG


BERMINAT?

BOLEH HUBUNGI SAYA TERUS 
 DI TALIAN
0145010786 

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA.
SEBARKAN MANFAAT VIVIX 


INSTAGRAM : shakleebydieyla


Post a Comment