Friday, February 19, 2016

Keputihan hilang dengan SHAKLEE.betul ke?

ASSALAMUALAIKUM.
hai semua apa khabar harini?
apa khabar iman petang2 ni?

Moga kita sentiasa memperbaiki dan meningkatkan iman kita. :)

KEPUTIHAN HILANG DENGAN SHAKLEE.
BETUL KEE???

Haaaa, petang ni nak share mengenai Vitamin Shaklee 
untuk masalah KEPUTIHAN.
Boleh baca entry yang lepas disini mengenai KEPUTIHAN.
saya pon dah terangkan panjang lebar apa itu keputihan.


Bagi sesiapa yang ingin mengatasi masalah keputihan dengan vitamin shaklee.
Boleh ikhtiar dengan SET KEPUTIHAN SHAKLEE.
Masih belum terlambat untuk cuba set ini.





APA FUNGSI GLA COMPLEX, ALFALFA COMPLEX & GARLIC COMPLEX 
dalam merawat KEPUTIHAN?


ok, jom saya citer satu satu ye.

GLA COMPLEX   
 (Gamma Linolenic Acid) 

GLA Complex mampu menghalang bakteria daripada terus merebak  selain menstabilkan hormon.GLA ni macam EPO (Evening Primrose Oil, dalam EPO pun ada GLA)  tapi bezanya yang GLA Complex Shaklee ini dihasilkan daripada borage yang mengandungi lebih 2 kali ganda GLA dalam EPO dan 3 kali ganda berkesan dari EPO biasa di pasaran. Lagi pula ia ada minyak sunflower dan vitamin E yang meningkatkan keberkesanannya. Jadi GLA ini memang sangat “powerful”. Siapa period tak teratur pon boleh amalkan untuk rancang hamil.


GARLIC COMPLEX 
Setiap tablet Garlic Shaklee mengandungi 500mg bawang putih.

Garlic Complex merupakan antibiotik dan antikulat semulajadi yang berupaya menentang jangkitan kuman pada faraj dan ia juga membantu meningkatkan sistem pertahanan badan. Nama pon garlic,so  sama fungsi macam bawang putih tapi takkan nak telan bawang putih lak kann. tak sanggup den.hihi. so, telan je garlic complex shaklee ni. kan senang? 

ALFALFA COMPLEX

Alfafa Complex merupakan raja tumbuhan yang kaya dengan klorofil yang bersifat antikulat.Pengambilan pertama kali mungkin anda akan mendapati keputihan yang keluar lebih banyak dari sebelumnya.Jangan bimbang dan teruskan pengambilan sehingga ia berkurangan.Alfalfa juga membantu melawan alahan serta mengalkalikan badan yang berasid.



MALU UNTUK BERBINCANG MENGENAI KEPUTIHAN?

jangan malu 
jangan segan
esok lusa kita yang merana.
SO TAKE YOUR ACTION NOW!


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH BERHUBUNG 
TERUS DI TALIAN 0145010786 UNTUK SEBARANG
 PERTANYAAN DAN ORDER.




#shakleebydieyla

Post a Comment