Wednesday, September 30, 2015

Kisah SHAKLEE ku..


Pengalaman saya bersama SHAKLEE 
belum pon sampai setahun. 
Namun saya yakin dengan produk SHAKLEE dengan 
tagline 

ALWAYS SAFE

ALWAYS WORK

ALWAYS GREEN

tiada bahan tiruan 
tiada bahan pewarna
tiada bahan kimia

selamat.semulajadi.sihat


Sebelum saya mengambil keputusan
 untuk mencuba Shaklee ni saya berfikir panjang dan membuat sikit kira-kira.

harga SHAKLEE sebenarnya sama dengan 
harga set muka yang saya pakai masa tu .
padahal set muka saya tu belum tentu 
original dan selamat digunakan.
Puas jugak saya belek-belek ingredients set muka saya tuuu.
mungkin kesannya memang positif .
Kulit muka bertambah cantik
jerawat takde
kulit glowing gitu.hehe
(memang ramai yang tegur)

tapi saya terfikir
kalau saya stop pakai set muka saya tu 
dan tukar kepada Shaklee. 
saya tak rugi pon.
malah lebih untung!

SEBAB APE?

sebab produk SHAKLEE harga mampu milik!
dan dengan harga set muka saya tu saya hanya dapat

set krim malam+ krim siang+ sabun muka.
tapi dengan harga yang sama macam set muka saya tu 
saya boleh dapat 2-3 produk shaklee 
yang mana berlainan function untuk diri saya.
Shaklee jugak menyakinkan saya 
kerana setiap produk Shaklee yang dikeluarkan 
dijalankan ujian klinikal yang mana lebih dari
83000 ujian!
cuba awak bayangkan betapa gigihnyaa dorang 
buat ujian tu semata-mata untuk mendapatkan kebaikan vitamin Shaklee ni kepada kita semua!
100% original tu.

masih rasa ragu2 lagi ke ?



dan akhirnya ,
 saya tekad dan bincang dengan 
encik suami untuk 
cuba Shaklee. 
ALHAMDULILLAH
 sekarang saya sudah pon menjadi pengedar SHAKLEE anda!



dengan pembelian B-COMPLEX & ZINC COMPLEX
saya dapat FREE VITA-LEA.
yeayyy! :)


Terima kasih 
SHAKLEE bagi free Vitamin VITA-LEA 
untuk saya dan suami tercinta :)



jom tengok kelebihan depa berdua ni.


KELEBIHAN B-COMPEX:
  • memberikan tenaga
  • mengurangkan stress
  • membantu menstabilkan saraf
  • meningkatkan proses pemikiran
  • menukarkan makanan kepada tenaga
  • memetabolismekan karbohidrat,lemak& protein
  • mengalakkan kesihatan sistem kardiovaskular yang lebih baik



B-complex juga mengandungi ASID FOLIK untuk pembentukan sel dan tisu baru.
( perempuan nak kahwin elok sangat amal ni 3 bulan sebelum kahwin)








KELEBIHAN ZINC COMPLEX:
  •  menyembuhkan luka jahitan / luka biasa
  •  bantu mengurangkan rambut gugur
  •  membantu mengatasi masalah lelaki
  •  membaiki masalah prostat
  • meningkatkan tahap kesuburan
  • mengatasi masalah radang kulit




Zinc merupakan mineral yang perlu ada dalam setiap tubuh kita. Ia meransang tindakan bagi 100 enzim iaitu bahan-bahan yang menggalakkan reaksi-reaksi biokimia dalam tubuh kita.




     berminat ?
     boleh hubungi :



PENGEDAR SHAKLEE SEREMBAN
FB : tekan sini



Post a Comment